jofo Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Dik za radu. Vyskusam tak. To zas bude sef irsky vycumeny co stvaram. Citovat
jofo Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 Takze misia ukoncena. Po zasahu teplovzdusnou pistolou sa doska rozbehla. Ale po chvili zatuhla a koniec. po starte rozbeh a tuhajzna. Takze ju posteklim este raz teplym vzduchom a trochu som nechtiac pohol chipom a uz je zas tam kde bola. Takze uz sa s tym nebudem zarazat a ked bude niekde 100percentna doska a budem mat chut tak to spojazdnim s novou doskou. Ale aspon som si osvojil dalsi technologycky postup. Citovat
misacekk Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Tak todle se mi stalo taky na mojem notáku asus F5 jeden den jsem ho zap a jen diody se rozsvítili a konec tak jsme to nechal opravit za 2000kč a říkali mi že to muže fungovat den i měsíce tak jsme to přivez tejden to šlo tak jsme mu to vrátil a spravil to znova za nic naštěstí ale řek mi ještě jednou a je po základní desce prej na to trpí asus že se přehřívá tak zkouším sehnat jinej noták stejnýho typu aby měl základní desku v pohodě a ostatníí špatný že bych to nechal přeházet aby nějakou dobu šel když neseženu tak si koupim novej uvidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.