Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze misia ukoncena. Po zasahu teplovzdusnou pistolou sa doska rozbehla. Ale po chvili zatuhla a koniec. po starte rozbeh a tuhajzna. Takze ju posteklim este raz teplym vzduchom a trochu som nechtiac pohol chipom a uz je zas tam kde bola. Takze uz sa s tym nebudem zarazat a ked bude niekde 100percentna doska a budem mat chut tak to spojazdnim s novou doskou.

Ale aspon som si osvojil dalsi technologycky postup.:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak todle se mi stalo taky na mojem notáku asus F5 jeden den jsem ho zap a jen diody se rozsvítili a konec tak jsme to nechal opravit za 2000kč a říkali mi že to muže fungovat den i měsíce tak jsme to přivez tejden to šlo tak jsme mu to vrátil a spravil to znova za nic naštěstí ale řek mi ještě jednou a je po základní desce prej na to trpí asus že se přehřívá tak zkouším sehnat jinej noták stejnýho typu aby měl základní desku v pohodě a ostatníí špatný že bych to nechal přeházet aby nějakou dobu šel když neseženu tak si koupim novej uvidím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...