romik1 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Zdravím všetkých. Dnes sa náhle pustil velký lejak a stierače sa mi zbláznili. Začali vynechávať tak , že ostali krížom cez sklo. musel som prebrnkávať páčku aby sa rozbehali. ale najlepšie bolo že išli aj v polohe 0, keď mali byt uplne vypnuté mám ich stále pustené v polohe AUTO. je to radosť ked na ceste riadne leje a zrazu prestanu isť stierače. skuste poradiť prosím čo s tým môže byť. Dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 možná začíná odcházet přepínač stěračů, zkus používat všechny polohy Citovat
romik1 Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 ten prepínač myslíš ako páčku stieračov? bo tá je nová. menil som ju kvôli páčkam svetiel lebo mi blbli. slak ma trafí ak sa pokazila znovu. ma asi rok a nemam od nej doklad:( Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 myslím páčku stěračů, ale nemusí to být ono...,ten motorek stěračů dostává impuls k zapnutí z páčky, z čidla na skle,může to být i dojezdový kontakt přímo v motorku--je toho více... podívej se i na konektor u motorku a prostříkej nějakým sprejem na el. spoje:myslim Citovat
romik1 Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 zajtra to dam pozriet kamaratovi. on vie kde je motorcek a tie ostatne veci:D dakujem Ti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.