vrtulnik76 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 jde v BSI přehrát kod imobilizeru pokud bylo pouzito v jinem aute jinak je ideiticke softwer i seriove cislo. Citovat
Biliboy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Mas dve moznosti: 1.prehrat cely soft - potom tam das cislo svoje 2. zistim kod ktory je v riadiacke (povodne auto) odblokovat riadiacku a zmenit na svoj ale tym som si neni na 100 percent isty ci ti to pojde.. Citovat
straki007 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Mas dve moznosti: 1.prehrat cely soft - potom tam das cislo svoje 2. zistim kod ktory je v riadiacke (povodne auto) odblokovat riadiacku a zmenit na svoj ale tym som si neni na 100 percent isty ci ti to pojde.. ¨ Kdyby to tak slo tak se kradou Peugeotici vic jak VW:D:D Ale vec temer vyresena.BSI uz je a dostane tam virgin(obsah nove jednotky) a pak muzou koumat dal... [upravil dne 1/6/11 11:23 straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 urcite aj s chipo-om a fap-off om... aj ja chcem virgin :D:D kto chce moju delphi ? :D:D Citovat
Biliboy Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Mas dve moznosti: 1.prehrat cely soft - potom tam das cislo svoje 2. zistim kod ktory je v riadiacke (povodne auto) odblokovat riadiacku a zmenit na svoj ale tym som si neni na 100 percent isty ci ti to pojde.. ¨ Kdyby to tak slo tak se kradou Peugeotici vic jak VW:D:D Ale vec temer vyresena.BSI uz je a dostane tam virgin(obsah nove jednotky) a pak muzou koumat dal... No ja nevidim problem v tom zeby to neslo v BSI...parkrat som to uz robil..problem je ale ze kod je aj v riadiacke motora a tam to tak lahko nejde teda aspon mne.. ... [upravil dne 6/6/11 08:10 Biliboy] Citovat
Biliboy Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 207... Ale ako som hovoril iba BSI.. Kluce s riadiackou motora nejdu zformatovat teda aspon ja neviem... [upravil dne 6/6/11 08:52 Biliboy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.