Petano Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 http://www.superhry.cz/games/free.php?d=1&i=401 Napiste jak vam to pujde Nicmene porad se mi nedari dosahnout na bonusy a nejvyssi rank kterho jsem dosahnul je E A beru to jako vec osobni cti abych u hru prekonal Citovat
Hadra Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Tak mně to třeba nejde vůbec.......ani ta hra.Ale jestli jseš ten ufon a kolem té krásky spí pséci tak to znám a v to jsem teda moc nedával. Citovat
Petano Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 Napsán autorem Hadra Tak mně to třeba nejde vůbec.......ani ta hra.Ale jestli jseš ten ufon a kolem té krásky spí pséci tak to znám a v to jsem teda moc nedával. Cetl jsem to asi petkrat ale vubec nemam paru co jsi tim chtel rict Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 me to nejde, ja tu pitomou orgasmus rucicku nemuzu dostat z toho zeleneho (pveho) pole :( bůůůůůůůůů Citovat
Petano Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 No nejjednodussi je to takhle: Sundat sukni Drazdit pres podprdu bradavky (hlavne musi zustat ukazatel \"spani\" uplne nahore), pak ten ukazatel skoci. Pak se presunout na kalhotky a plynule az ukazatel zase skoci a spani muze klesat az skoro na nulu, pak budes mit dost bodu abys koupil spaci prasky a pak uz jenom pokracovat na kahotkach. No a kdyz budes pak hrat znovu tak budes mit 1500 penez uz od zakladu takze to muzes zkouset jinak ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.