Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
chalany ze zapadu :D maju predsa zraz v piestahoch ale my vychod nemame nikde tak sa stretneme nekde ne :) PODME PEUGEOTACI :aut

V PN nie je zraz pre chalanov zo zapadu, je pre všetkých členov čo majú chuť prísť. Pozri keď môžu prísť chalani až z Prahy tak prečo by ste nemohli prísť aj vy z východu. Prídi na celý víkend a uvidíš ako bude dobre.

Odesláno
chalany ze zapadu :D maju predsa zraz v piestahoch ale my vychod nemame nikde tak sa stretneme nekde ne :) PODME PEUGEOTACI :aut

V PN nie je zraz pre chalanov zo zapadu, je pre všetkých členov čo majú chuť prísť. Pozri keď môžu prísť chalani až z Prahy tak prečo by ste nemohli prísť aj vy z východu. Prídi na celý víkend a uvidíš ako bude dobre.

Gedu ti to napísal správne, Piešťanoch je zraz pre všetkých členou.

O to čo sa momentálne pokúšate, ako zraz východniarov (pokecať pri pive, kávičke atď...) je niečo ako mini zrazy Báhoň, Duchonka, Vlčkovce, Senica... Sú to zrazy na príjemné spestrenie nedeľného popoludnia a trochu sa spoznať ako členovia ktorý si tu navzájom pomáhame. :papa

Odesláno

Thaosk, proč řešíš vzdálenost? když chce člověk na sraz, tak se nedívá jak je daleko. Taky jsem jel na sraz do Chomutova a to mám nějakých 450km, teď na kokořín jsem to měl nějakých 350km a piešťany taky nemám za rohem. Je to jenom o tom chtít se setkat a užít si to. Vzdálenost nehraje až takovou roli.

Odesláno

noo presne chlopci ja vem ze to musi byt fajn ale neako nevychadzam financne a dalsia vec je ze 11.0.2011 idem do KE s autickom na vystavu :) tak to neje mozne ale strasne rad by som dosiel bratia moji :roker

Odesláno

No ja som dokonca Svidničan a dal by som aj dake Peugeot stretko ale momentalne ešte spravim rozvody,zadne brzdy potom do lakirne medzi tym tam idu elektrony ked sa vrati ešte predne tlmiče čapy obe ložiska a fičim aj na zraz nejaky :-) čo tak leto ? svidnik? Tuning na letisku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...