gedu Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 chalany ze zapadu maju predsa zraz v piestahoch ale my vychod nemame nikde tak sa stretneme nekde ne PODME PEUGEOTACI V PN nie je zraz pre chalanov zo zapadu, je pre všetkých členov čo majú chuť prísť. Pozri keď môžu prísť chalani až z Prahy tak prečo by ste nemohli prísť aj vy z východu. Prídi na celý víkend a uvidíš ako bude dobre. Citovat
Cinicman Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Presne tak... treba prísť do PN... Citovat
Thaosk Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 vam je hej vy to mate za rohom hehe a ja sa musim trepat 390km ale urcite niekedy pridem Citovat
gedu Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 ved aj z Prahy to je cca 400km, a potom ved nepríď len na jeden den ale na celý víkend Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 chalany ze zapadu maju predsa zraz v piestahoch ale my vychod nemame nikde tak sa stretneme nekde ne PODME PEUGEOTACI V PN nie je zraz pre chalanov zo zapadu, je pre všetkých členov čo majú chuť prísť. Pozri keď môžu prísť chalani až z Prahy tak prečo by ste nemohli prísť aj vy z východu. Prídi na celý víkend a uvidíš ako bude dobre. Gedu ti to napísal správne, Piešťanoch je zraz pre všetkých členou. O to čo sa momentálne pokúšate, ako zraz východniarov (pokecať pri pive, kávičke atď...) je niečo ako mini zrazy Báhoň, Duchonka, Vlčkovce, Senica... Sú to zrazy na príjemné spestrenie nedeľného popoludnia a trochu sa spoznať ako členovia ktorý si tu navzájom pomáhame. Citovat
elton Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Thaosk, proč řešíš vzdálenost? když chce člověk na sraz, tak se nedívá jak je daleko. Taky jsem jel na sraz do Chomutova a to mám nějakých 450km, teď na kokořín jsem to měl nějakých 350km a piešťany taky nemám za rohem. Je to jenom o tom chtít se setkat a užít si to. Vzdálenost nehraje až takovou roli. Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 eltone na východe majú menej pracovných príležitostí a menšie zárobky a tak pre niektorých to môže byť problém. Citovat
Thaosk Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 noo presne chlopci ja vem ze to musi byt fajn ale neako nevychadzam financne a dalsia vec je ze 11.0.2011 idem do KE s autickom na vystavu tak to neje mozne ale strasne rad by som dosiel bratia moji Citovat
hanci.miso Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 No ja som dokonca Svidničan a dal by som aj dake Peugeot stretko ale momentalne ešte spravim rozvody,zadne brzdy potom do lakirne medzi tym tam idu elektrony ked sa vrati ešte predne tlmiče čapy obe ložiska a fičim aj na zraz nejaky :-) čo tak leto ? svidnik? Tuning na letisku? Citovat
Thaosk Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 tak nesom tu sam svidnican hehe to je dobre vediet.... len ho sprav a urcite sa vidime na zraze v SK Citovat
hanci.miso Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Inak prezivka ti nic nevravi? aky si rocnik vyrobi mozno ze sa aj pozname :-D Citovat
Cinicman Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Á, dieťa revolúcie... to ja už som balil v tesilkách spolužiačky v 3tej triede... :D:D [upravil dne 6/1/2011 08:44 Cinicman] Citovat
hanci.miso Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 No ja som 1988 :-D starši pán :-D a kde byvaš kam si chodil na zakladku? Citovat
hanci.miso Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Našiel si si vizitku? :-D ked už som videl auto si vravím že necham nejaky odkaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.