Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem,potreboval bych poradit..koupil jsem peugeot 406 2.1td 80kw.r.v.96 a zacal mi skubat pri rozjezdu,a pri jizde obcas..a jeste mi nejde tachometr,neukazuje rychlost a nenacita km(ale obcas se chytne).nevite co stim?jinak jezdi skvele :) dik za odpovedi

[upravil dne 29/5/11 14:55 Ferry]

Odesláno

Zdravím..S tím tachometrem mám ted stejný problém u 406 coupe.Původně,než jsem rozdělal přístrojovku jsem si myslel,že se to bude týkat nějakého studeného spoje jak známo u 406 častá bolest že neukazuje tacho...Postupem času jsem ale zjistil,že bude už horší čidlo na převodovce,pač nejdou km i rychlost neukazuje a palubní počítač ztrácí věčně informace a kdyby to bylo jen v přístrojovce,myslím si,že by km měly normálně běžet dál ipřestože by ručička nešla....Je vidět že palubák nemá informace z čidla...Takže budu ted kupovat,už jsem tak koukal v Peugeotu stojí myslím asi 600 bo tak nějak:cool:

Odesláno

pani keby ste hladali lepe tak by ste nasli ze 2.1td a 3.0b maju interface tzv. prevodnik.

Je umiestneny za odkladacou schrankou treba rozobrat a vymenit 3suciastky a porobit studaky a vsatko vam bude fungovat.

Tu mas stranku

[upravil dne 28.5.11 17:17 comm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...