kveton Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 dnes ráno jedu do práce a ejhle, najednout display RT5ky zhasne a je tma. Rádio normálka hrálo dál. Po \"mírném\" poklepání na rámeček pod displayem se zas rozsvítila. Po chvilce zas zhasla, tak jsem postup opakoval a pak svítila než jsem dojel do práce. Je pravda, že už dva dny jsem pozoroval, že mi občas jakoby problikla. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes?? Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 no najskor asi zly kontakt... urcite rozobrat a kuknut kablove vedenie... taketo zhasinanie a zazinanie nerobi ziadnemu lcd panelu dobre... trpi vybojka, invertor a vsetko okolo.. aby nezhasol navzdy, takze urcite ho netrap... Citovat
kveton Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 to je mi jasný, že to není dobře jak je veden signál z rádia? Optikou? a ještě dotaz, jak se to dá vyndat? Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Vzhledem k poměrné složitosti a hlavně zachování určitého postupu při pracích na celé jednotce, tak bych se být tebou radši obrátil na pp205, který to tam instaloval. Při neodborné manipulaci hrozí poškození obrazovky a telematické jednotky. Citovat
tybyt Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ahojte... pravda ze nevlastnim este 407 ale nemoze byt to az take tazke... hlavne zisti jak sa to vinda a potom vsetko rozober vsetke spoje odpoj a pripoj nazad... hlavne aby si mal rukavice ... ked si sikovny urcite to zvladnes ked to bude len dajaky uvolneni kontakt... Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 kveton, dělej jak myslíš. Kouk\' jsem do servisního návodu, proto ta výstraha. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 tybyt, HonzaZ vie o com hovori... tiez som mal kedysi \"F-áčko\" a pohoda... urobil som nemozne a kopec veci som na nom rozobral a porobil... ale teraz som sa pri P407 obrazne povedane tyzden rozhodoval pomaly ci si alarm dorobit svojpomocne... nemal som odvahu tam davat iny ako origo taktiez vobec ine veci rozoberat... podotykam ze mam elektrotechnicke vzdelanie, takze az taka lama niesom ale su urcite veci pred ktorymi treba mat respekt. jeden spatny moment a skody u tychto aut sa splhaju do zavratnych vysok. same pocitace procaky a jemna elektronika... ziadne relatka a drotiky do poistkovej dosky pred nohami spolujazdca pod kastlikom... drzim palce a verim ze vsetko dobre dopadne... Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Jo fáčko jsem měl jedno z prvních. Odžil jsem si pro něj tři dny a tři noci, než jsem měl číslo do pořadníku. Tam se dělaly úpravy. Nakonec mělo předělaný interiér, el. okna, el. centrál, tajný spínač. Jo, to se to tenkrát upravovalo a vylepšovalo. Citovat
tybyt Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 no aj ja mam elektrotechnicke vzdelanie... ale nemyslel som na favorit... to sa vobec neda porovnat... podlamna to nemoze byt \"modernejsia\" elektronika ako u novych smart mobiloch... aj tam musis vsetko 2x premisliet coho sa dotknes... ale ked len kontakty rozpojis (spravne) a napojis nemozes nic stym pokazit... len aby poriadne prestudoval ako to rozobrat bo stym mam stale problemi... aj ja prednedavnom som upravil Favorit...Felicia interier zavareny kufor,novy lak atd atd... a vsetko sam:D okrem strekania [upravil dne 28/5/11 01:12 tybyt] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.