Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vedel bych o 2.0i, byla lehce klepnuta, ale novy blatnik, kapota, svetlo atd. jsou uz nahozene. A motor neni v chodu, jeste to nejelo, elektroinstalace neni pozapojovana. A co to je rozumna cena? :D

Odesláno

No ja nevim, cenu navrhni. Me jde o to, ze ja mam 605ku, ale posrala se tam elektrika, a kdyz jsem to dal do servisu, tak mi rekli, ze to nejde spravit. Ono to teda jede, ale na volnobeh a v nizkych otackach se dycky rozne kontrolka ridici jednotky a chcipne to. Ale jde to zase nastartovat. Tak nevim cim to je a kdyz mi v tom servise rekli, ze ta elektrika je kaput, ze to nekdo cely prehazel a neco je tam i nepozapojovany, tak bych radsi jiny auto.

Odesláno

Aha, tak to asi nic. Na tom aute je jeste nejaka prace, a jak jsem psal, motor od koupe nebyl v chodu a tim padem nevim, zda je ok atd., a nerad bych ti prodal neco, co nebude ok a pak se zjisti, ze to je ****. Ledaze by jsi to bral s vedomim tohoto stavu. Ale jak vidim, asi chces neco, s cim se da temer hned jezdit,a to neni ten pripad...

Odesláno

Ta elektrika je original, nic s tim nebylo delane, proste jsem to tak koupil. Bylo to bouchle na levy predni roh, nic velkeho, ten predni levy roh je krivy, ale jiny dobry bych dal k tomu. Novy blatnik a kapota je nahozena+ svetla jsou nahozene jen tak na rychlo, at se to da prevezt, ale nelicuje to atd., fakt to bylo jen tak na rychlo kvuli evidencni kontrole a prepisu. Pokud budes chtit, muzu to zacatkem tydne nafotit a poslat na email a uvidis sam. Je to treba videt. Ja to koupil s tim, ze to dam do kupy a prodam, ale nebyl a neni na to cas, takze tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...