Xander Cage Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Koupim celou 605ku bez papiru za rozumnou cenu, nemusi byt kompletni, ale s motorem a prevodovkou. Ne naftaka. Dekuji za pripadne nabidky. Citovat
Marcos Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Vedel bych o 2.0i, byla lehce klepnuta, ale novy blatnik, kapota, svetlo atd. jsou uz nahozene. A motor neni v chodu, jeste to nejelo, elektroinstalace neni pozapojovana. A co to je rozumna cena? Citovat
Xander Cage Odesláno 12. únor 2005 Autor Odesláno 12. únor 2005 No ja nevim, cenu navrhni. Me jde o to, ze ja mam 605ku, ale posrala se tam elektrika, a kdyz jsem to dal do servisu, tak mi rekli, ze to nejde spravit. Ono to teda jede, ale na volnobeh a v nizkych otackach se dycky rozne kontrolka ridici jednotky a chcipne to. Ale jde to zase nastartovat. Tak nevim cim to je a kdyz mi v tom servise rekli, ze ta elektrika je kaput, ze to nekdo cely prehazel a neco je tam i nepozapojovany, tak bych radsi jiny auto. Citovat
Marcos Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Aha, tak to asi nic. Na tom aute je jeste nejaka prace, a jak jsem psal, motor od koupe nebyl v chodu a tim padem nevim, zda je ok atd., a nerad bych ti prodal neco, co nebude ok a pak se zjisti, ze to je ****. Ledaze by jsi to bral s vedomim tohoto stavu. Ale jak vidim, asi chces neco, s cim se da temer hned jezdit,a to neni ten pripad... Citovat
Xander Cage Odesláno 12. únor 2005 Autor Odesláno 12. únor 2005 No a jaka by u toho byla cena? Citovat
Xander Cage Odesláno 12. únor 2005 Autor Odesláno 12. únor 2005 jo tak to bych to i bral, v jakym je to celkove stavu? Jde mi o karoserii a podvozek o vnitrek ne. A ta elektrika je original, neni to nejaky predelavany, zene? Citovat
Marcos Odesláno 13. únor 2005 Odesláno 13. únor 2005 Ta elektrika je original, nic s tim nebylo delane, proste jsem to tak koupil. Bylo to bouchle na levy predni roh, nic velkeho, ten predni levy roh je krivy, ale jiny dobry bych dal k tomu. Novy blatnik a kapota je nahozena+ svetla jsou nahozene jen tak na rychlo, at se to da prevezt, ale nelicuje to atd., fakt to bylo jen tak na rychlo kvuli evidencni kontrole a prepisu. Pokud budes chtit, muzu to zacatkem tydne nafotit a poslat na email a uvidis sam. Je to treba videt. Ja to koupil s tim, ze to dam do kupy a prodam, ale nebyl a neni na to cas, takze tak. Citovat
Xander Cage Odesláno 13. únor 2005 Autor Odesláno 13. únor 2005 Jasne za ty fotky bych byl moc rad. Nepouzivas ICQ? Je to jednodussi domluva, nez pres toto forum. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.