Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som zapojit externy monitor zvlast na tlacitko, aby som ho mohol zapnut aj bez kluca. Z monitora ide kabel +, -, a ACC aby sa zapol displej spolu s autoradiom(ale tak to nechcem).

Mozte mi poradit ako pojdu kable na to tlacitko? V elektrike sa moc nevyznam

Odesláno

zdravim,

Zapoj + a - normálne na baterku a ten ACC da tiež priamo na + na baterku ale daj tam tlačitko, takže si ho zapneš a vypneš kedy ty chceš no len davaj bacha ked budeš odchadzať z auta aby si ho vypol.......samozrejme nezabudni na pojistky

Odesláno
zdravim,

Cauko Winco,

Cize + tlacitka pojde na + baterie, - tlacitka pojde na ACC kabel k monitoru, tak? Poistkove puzdra maju byt teda na oboch?

A ked zapojim to povodne + na autoradio, nepojde to bez klucika, nevies?

[upravil dne 26.5.2011 10:11 Bloodeye]

[upravil dne 26.5.2011 10:12 Bloodeye]

Odesláno

Ak máš skúšačku tak si zmeraj ako je teraz spínaný. Pravdepodobne to bude tak že + a - je na stálo a ACC je + z rádia po zapnutí alebo od spínacej skrinky po zapnutí zapaľovania.

Proste zisti ako sa zapína teraz.

Prípadne vlož schému zapojenia alebo odkaz na inštalačný manuál a dá sa to povedať presne.

Odesláno

Pastorek- Ano, je to tak, ACC je + z radia, uz som to tak mal zapojene na radiu a monitor sa zapol hned ako som dal klucik do polohy ACC. Cize + a - dam zvlast na baterku a ACC kabel dam na tlacitko a + baterky. Dufam, ze to tak pojde

Odesláno

To + a - skús nechať tak ako je, iba kábel ACC pripoj cez vypínač na stále + a bude to fungovať.

Spomínaš tlačítko ale zrejme myslíš vypínač lebo tlačítko spojí obvod iba keď ho držíš stlačené no vypínač jedným dotykom zapne a druhým vypne.

Odesláno

ak budeš kable davať priamo na baterku ako je na scheme tak daj len jednu na plus kabel čo najbližšie k baterke (princip zapojenia je rovnaky ako pri zosilovači :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...