Bloodeye Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Chcel by som zapojit externy monitor zvlast na tlacitko, aby som ho mohol zapnut aj bez kluca. Z monitora ide kabel +, -, a ACC aby sa zapol displej spolu s autoradiom(ale tak to nechcem). Mozte mi poradit ako pojdu kable na to tlacitko? V elektrike sa moc nevyznam Citovat
winco Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 zdravim, Zapoj + a - normálne na baterku a ten ACC da tiež priamo na + na baterku ale daj tam tlačitko, takže si ho zapneš a vypneš kedy ty chceš no len davaj bacha ked budeš odchadzať z auta aby si ho vypol.......samozrejme nezabudni na pojistky Citovat
Bloodeye Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 zdravim, Cauko Winco, Cize + tlacitka pojde na + baterie, - tlacitka pojde na ACC kabel k monitoru, tak? Poistkove puzdra maju byt teda na oboch? A ked zapojim to povodne + na autoradio, nepojde to bez klucika, nevies? [upravil dne 26.5.2011 10:11 Bloodeye] [upravil dne 26.5.2011 10:12 Bloodeye] Citovat
pastorek Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Ak máš skúšačku tak si zmeraj ako je teraz spínaný. Pravdepodobne to bude tak že + a - je na stálo a ACC je + z rádia po zapnutí alebo od spínacej skrinky po zapnutí zapaľovania. Proste zisti ako sa zapína teraz. Prípadne vlož schému zapojenia alebo odkaz na inštalačný manuál a dá sa to povedať presne. Citovat
Bloodeye Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 Pastorek- Ano, je to tak, ACC je + z radia, uz som to tak mal zapojene na radiu a monitor sa zapol hned ako som dal klucik do polohy ACC. Cize + a - dam zvlast na baterku a ACC kabel dam na tlacitko a + baterky. Dufam, ze to tak pojde Citovat
pastorek Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 To + a - skús nechať tak ako je, iba kábel ACC pripoj cez vypínač na stále + a bude to fungovať. Spomínaš tlačítko ale zrejme myslíš vypínač lebo tlačítko spojí obvod iba keď ho držíš stlačené no vypínač jedným dotykom zapne a druhým vypne. Citovat
Bloodeye Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 jasne,myslim vypinac. Ale co s minusovym,pojde to bez neho? Citovat
Andreww Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Proč bez mínus? Potřebuješ to zapojit takhle Citovat
winco Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 presne ako je na tej scheme od andreww som to myslel len ani dosť blbo napísal Citovat
Bloodeye Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Sak hej, myslel som si A inak kam mam umiestnit poistku,ci to je jedno? Staci jedna? Citovat
winco Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ak budeš kable davať priamo na baterku ako je na scheme tak daj len jednu na plus kabel čo najbližšie k baterke (princip zapojenia je rovnaky ako pri zosilovači Citovat
Bloodeye Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 ok, tak kupil som 20A vypinac a 30A poistku do puzdra, snad je to v pohode Citovat
winco Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 no ja myslim že aj velke to je tam taky prud do toho displeja nepojde:D nevim či tam pojde vobec amper ale tak nevadi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.