Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, co se týká důvěry, ono to není tak jednoduché. Jde o historii vozidla. Jak jsem výše psal o zatečené BSI, byl to lidský faktor, ne pežot. Bylo prostě špatně vlepené přední sklo. To se může stát u auta jakékoliv značky.

Odesláno

Tak ja nevim měl jsem za svůj život 7 aut a u žadného auta si nepamatuju na takove problemy že by někde zatíkalo atd.

Jsou prostě dobré auta a špatné auta.

Měl jsem AR 156 každý říká jen ne Alfu ja sem do toho auta dal jen benzín a olej jinak nic prostě super auto.

Peugota mám skoro rok ale zavady co tam jsou nejsou zatím opotřebením ale závady druhu že něco odejde a nikdo není schopen říct čím to je zpusobeno ale to nenadávám na všechny Peugoty jen v mem pripade to tak je.

Odesláno

zjavne nechapes co sa ti tu s Honzom snazime povedat.

nejde o peugeota ako takeho ale o historiu vozidla co to auto prezilo.

Predpokladam ze auto mas z druhej ruky. Poznas dokonale jeho historiu?

Vies ci bolo/nebolo burane, ci bolo/nebolo ucastnikom povodni, ci bolo/nebolo

obetou vacsich oprav po nejakych nehodach?

pisal si ze si mal vodu v mieste CD changera, tazneho atd... ja som tam v zivote ziadnu

vodu nemal... ako mozes vediet ci tie netecie voda spod celneho okna (chybne nalepene po vymene)?

a nezateka nenapadne aj na BSI ? uviedol som ti aj realnu skusenost z nasej firmy, kde bolo nase

auto zaliate vodou, vsetko bolo ok a asi az po roku a pol bol auto KO. Co ked je to aj tvoj

pripad?

Ak budes stopercentne poznat svoju odpoved na minulost tvojho auta potom budes moct posudit

co je ako kvalitne. ci hodnotit kvalitu vozidla alebo ludi ktory v minulosti donho zasahovali.

nechal som sa uniest, sorry, ale povedat ze su dobre a spatne auta..., tak skor by som povedal ze auto

prevadzkuje bud dobry alebo spatny uzivatel. (v tvojom pripade predchadzajuci uzivatel)

kazdorocny problem...

http://auto.pravda.sk/nekupujte-jazdene-auta-poskodene-sucasnymi-povodnami-pp5-/sk-aporadna.asp?c=A100525_123325_sk-aporadna_P39

[upravil dne 28/5/11 10:04 Marcel00]

Odesláno

Je sem nikdy nepsal ze byla nekde voda!!!!!!!!!to me rekli vcera v peugetou ze uz se jim to stalo ze to byl problem ale neni to muj pripad.

Auto bourane nebylo to vim na 100% a pod vodou taky ne nebod tam kde bylo zakoupeno jsou jen hory a reka zadna.

Neni asi potreba resit tu na jake urovni je Peugeot ale co to je za zavadu.

Jen příklad:

rodiče maji peugeot 308 zakoupený před necelým rokem nový.

3000 km-výmena zámku zpatečky

5000 km-vymena zadni lampy,nejde zaradit spatecka

10000 km-vadna spojka ted se resi

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže zahada BSI pokračuje auto uz stoji měsíc za tu dobu už v něm byli dvě BSI a auto stale nejede.

Jedno BSI bylo jine to se vubec nehlasilo druhé je identické jaké je v autě to se hlasí ale nejdou nakonfigurovat klíče prozměnu.

Takže po měsíci laborování teď peugeot přišel s tím že to je asi hlavní ŘJ ????

Nějaká konkretní rada co s tím protože aby mě auto stálo měsíc to už je trošku moc.

BSM-měněno

• O 10 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...