agresssor Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Jelikoz se oteplilo a po dlouhy dobe sem jel v kolone tak sem zjistil ze se mi nesepnou sahary, i pres umorne hledani sem tady na foru nejak moc odpovedi nedostal. Takze problem je takovej kdyz stojim vidim jak mi teplota pomalu roste pred ocima, ale sahary ne a ne sepnout. Kdyz zapnu klimu roztoci se pouze prava vrtule. kdyz vytahnu hnedej konektor, myslim ze je pro RJ sahar rozotci se opet jen prava. Po precteni vsech pripominek ohledne sahar smeruje me to k bitronu, jenze po vytazeni toho konektoru se roztoci jedna vrtule. ZAvada na rele na saharach netusim jak se projevuje. Muze mi nekdo trosku poradit a postrcit me dal cemu se mam venovat ? Motor 1.9 td. Sahary mam meney pred 2 rokama.... Diky za postrehy... Citovat
švícko87 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Mám ten samý problém,akorát že se mi netočí žádná :-/,dnes dosažená teplota cca 105 st.C a sahary mrtvé....a to jsem měl puštěnou i klimu... Pojistky v pořádku. Mám tu samou otázku pro relé...Díky Citovat
agresssor Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Mám ten samý problém,akorát že se mi netočí žádná :-/,dnes dosažená teplota cca 105 st.C a sahary mrtvé....a to jsem měl puštěnou i klimu... Pojistky v pořádku. Mám tu samou otázku pro relé...Díky Tehle problem sem mel kdyz sem auto pred 3 rokama kupoval, nakonec to byli obe sahary v cudu a jeste vymenenej jeden kabel protoze byl totalne zrezlej.... Citovat
agresssor Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Az me naserou problemy s timhle spinanim tak si to udelam na pevno na nejakej spinac jako sem to mel na 120ce.-.... Citovat
peugeot 406 super Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 skusil by som pozriet rele na rame chladica.alebo potom teplotne cidlo ci ide cez ne prud res.do nich a potom ked je vysoka teplota tak aj snich..ci ide do rele prud ten spinaci tie dva tenke kabliky..ked nie hladat chybu na kabelazi..na vypinac sa to robilo v slodovke...ale toto uz nieje skodovka:Dtrosku drahsia:roker Citovat
agresssor Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 hm no uvidim mrknu na ty relatka v patek ale myslim ze ja asi na nich moc nepoznam . i kdyz budu mit merak tak snad neco namerim Neni to skodovka ale reseni tot aky je Citovat
švícko87 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 A nevíte náhodou někdo,jaké mají mít odporové ( kolik Ohmů ) ty snímače co jsou na těle termostatu?? Cca kolik při jaké teplotě??? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.