Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelikoz se oteplilo a po dlouhy dobe sem jel v kolone tak sem zjistil ze se mi nesepnou sahary, i pres umorne hledani sem tady na foru nejak moc odpovedi nedostal. Takze problem je takovej kdyz stojim vidim jak mi teplota pomalu roste pred ocima, ale sahary ne a ne sepnout. Kdyz zapnu klimu roztoci se pouze prava vrtule. kdyz vytahnu hnedej konektor, myslim ze je pro RJ sahar rozotci se opet jen prava. Po precteni vsech pripominek ohledne sahar smeruje me to k bitronu, jenze po vytazeni toho konektoru se roztoci jedna vrtule. ZAvada na rele na saharach netusim jak se projevuje. Muze mi nekdo trosku poradit a postrcit me dal cemu se mam venovat ? Motor 1.9 td. Sahary mam meney pred 2 rokama.... Diky za postrehy...

Odesláno

Mám ten samý problém,akorát že se mi netočí žádná :-/,dnes dosažená teplota cca 105 st.C a sahary mrtvé....a to jsem měl puštěnou i klimu... Pojistky v pořádku. Mám tu samou otázku pro relé...Díky

Odesláno
Mám ten samý problém,akorát že se mi netočí žádná :-/,dnes dosažená teplota cca 105 st.C a sahary mrtvé....a to jsem měl puštěnou i klimu... Pojistky v pořádku. Mám tu samou otázku pro relé...Díky

Tehle problem sem mel kdyz sem auto pred 3 rokama kupoval, nakonec to byli obe sahary v cudu a jeste vymenenej jeden kabel protoze byl totalne zrezlej....

Odesláno

skusil by som pozriet rele na rame chladica.alebo potom teplotne cidlo ci ide cez ne prud res.do nich a potom ked je vysoka teplota tak aj snich..ci ide do rele prud ten spinaci tie dva tenke kabliky..ked nie hladat chybu na kabelazi..na vypinac sa to robilo v slodovke...ale toto uz nieje skodovka:Dtrosku drahsia:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...