Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stuchyho 406 ,,Mazlík´´konečně lišta na předním nárazníku :)

Recommended Posts

Odesláno

No mooc pěkný Stuchy konečně to vypadá interiér :super,ale dojem kazí ty hrozný sedačky proč nevezmeš od kámoše z tý 1.8 ten interiér sport?Vypadalo by to daleko líp s těma černejma sedačkama....nebo si to alespon myslím :myslim:papa

světýlka máš zapojený?já se na ně chystám aby to už konečně vypadalo....

[upravil dne 23/3/12 15:13 od Charlie 1]

Odesláno

Stuchy:moc pěknej interier :super ale taky bych tam dal ty sport sedačky jak píše Charlie 1

Charlie 1: taky se chystám na ty světýlka mám taky kožený tapeci ale furt nevím na co to mám napojit nejvíc bych to bral na spínač kliky u dveří:)

Odesláno

prej tam je už příprava a stačí nacvaknout já když jsem je dával ani jsem nekoukal,tak se asi podívam,nejlepší by bylo zjistit podle VIN jestli tam příprava je?

Odesláno

tyhle se mi líbí a dávali se i do 2004 takže to nebylo jenom do starších modelů .... kdybych sehnal polokůži s výhřevem v top stavu tak bych ho zval jinak nemám zájem protože moje jsou v 100% stavu a hlavně s výhřevem :D

Odesláno

zpozdilek: alespoň někomu se to líbí...jinak mám doma černý plasty palubovky u řidiče všechny a potom kastlík s lištou a plast s lištou u řidiče za symboliku je nechám :D

Odesláno

paul jane ty máš kůži ne?to máš luxus!ale je mě divný ,že jsi neměl koženou řadičku?proto jsi ji kupoval,že?jak píšeš ty ty tapecí tam k tý šedivý nesedí!:papa

[upravil dne 23/3/12 18:36 od Charlie 1]

Odesláno

to charlie 1 : jj mam celokozene sedacky radicka nebyla nakonec ta tvoje tam nesla ale tak neva pouzil jsem alespon ten chrom horejsek.

to stuchy : je jasne kazdymu se libi neco jineho a verim ze v realu to bude zase neco jineho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...