godzila.01 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Do normálních světel bych to necpal .... To líp svítí pořádný žárovky.... Citovat
Stuchy Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 paul.jane - ty xenony krásně vytahují čáry a nikdo na mě za těch 14 dní ani nebliknul Citovat
DVORY02 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 mě před měsícem jedna z diodových parkovaček odešla a ted jak tady sháním tak nikde nemůžu nějaký fajnový najít... kde si je koupil a za kolik ? chci studenou bílou jedině minimálně s 5 mikro diodami a více (aby to svítilo do stran do světla už mi svítí jen jedna, a v SPZ mám zase jinačí Citovat
banan1987 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 xenony do 406 kludne... ani na mna nikto nikdy neblikal.. svietivost je ovela lepsia ako ktorekolvek draha ziarovka... a gyroskop a ostrekovace? naco ked to ma spravne nastavene tak netreba.. a ostrekovace tam maju byt v zime aby ti na skle nezamrzala voda... ale to sa pri HID sade stat nemoze pretoze nieje vybojka v krabicke zo sosovkou a potom v parabole.. vtedy je reflektor z vonku \"studeny\" tam to zamrzanie hrozi... ale pri HID je vybojka v parabole a ma svoju teplotu... nie ako halogem ale hreje sa dost na to aby voda nezamrzala... [upravil dne 23.7.2011 21:23 banan1987] Citovat
Stuchy Odesláno 28. červenec 2011 Autor Odesláno 28. červenec 2011 xenony do 406 kludne... ani na mna nikto nikdy neblikal.. svietivost je ovela lepsia ako ktorekolvek draha ziarovka... a gyroskop a ostrekovace? naco ked to ma spravne nastavene tak netreba.. a ostrekovace tam maju byt v zime aby ti na skle nezamrzala voda... ale to sa pri HID sade stat nemoze pretoze nieje vybojka v krabicke zo sosovkou a potom v parabole.. vtedy je reflektor z vonku \"studeny\" tam to zamrzanie hrozi... ale pri HID je vybojka v parabole a ma svoju teplotu... nie ako halogem ale hreje sa dost na to aby voda nezamrzala... [upravil dne 23.7.2011 21:23 banan1987] presne naprosto souhlasim Citovat
v3nty Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 Pekné autí nakolko nm/kw to más chipnuté ? Citovat
Stuchy Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 O víkendu jsem se vrátil z dovolený tak je zase čas na auto Přišli mi během dovči podložky od Chozeluizskuner , za který mu děkuju . Podložky jsem osmirkoval a nastříkal zinkovým sprejem dnes dám na auto a udělám fotky Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Nevidim vymedzovacie kruzky Pokud ty podložky mají sílu 5mm a středovou díru 65mm.Tak není třeba vymezovacích kroužku.:D:D Citovat
Stuchy Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Bobo.KH - přesně jsi to trefit mají sílu 0,5 cm Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Bobo.KH - přesně jsi to trefit mají sílu 0,5 cm A co kola,seděj dobře v dosedací ploše? Já sem kdysi dávno měl podložky 5mm na předku a musel sem je dát prič.Protože mi kolo nedrželo už v dosedací ploše ale jen na šroubech a nebylo to zrovna dobrý Citovat
BiFF Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Prave ze kdyz mas podlozky 5mm tak se ti tim padem ztrati vymezovaci stredovy krouzek a tim padem ti to bude drzet jenom na sroubech coz je jak pises na prd , s vymezovacim krouzkem jsou nejmensi 15mm !! Takove podlozky bych si na auto nedal !! Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Prave ze kdyz mas podlozky 5mm tak se ti tim padem ztrati vymezovaci stredovy krouzek a tim padem ti to bude drzet jenom na sroubech coz je jak pises na prd , s vymezovacim krouzkem jsou nejmensi 15mm !! Takove podlozky bych si na auto nedal !! Dokážu mít i 10mm s dosedací plochou :D:D Citovat
Stuchy Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 jo kola sedí dobře i při jízdě to je docela dobrý měl jsem strach jestli se nebude klepat volant ale v pohodě jenom asi budu potřebovat větší hlavně vzadu to není ještě ono ..... tyhle byli za super kačky tak jsem je vzal spíš na zkoušku Citovat
Bobo.KH Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 jo kola sedí dobře i při jízdě to je docela dobrý měl jsem strach jestli se nebude klepat volant ale v pohodě jenom asi budu potřebovat větší hlavně vzadu to není ještě ono ..... tyhle byli za super kačky tak jsem je vzal spíš na zkoušku Já mám vzádu 15mm podložky,takže ET 0 Měl sem tam dřív 20mm ale to už sem dřel Citovat
Stuchy Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 to jo ale podložky musíš dělat podle alu to je vždycky jiný Citovat
Bobo.KH Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 to jo ale podložky musíš dělat podle alu to je vždycky jiný No tak to je jasný Kupoval sem kola s ET co mám v TP Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.