Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Raz mi jeden chalanisko z tuning shopu vyprával že je nejaký špecialny tlmiaci materiál kvalitou porovnatelný s Dynamaxom že je to nejaký ruský výrobok pre armádu,či náhodou chalani tu nevedia názov,,,,a u teba ma napadajú dve možnosti aby to hralo celkom dobre,,,bud vytlmit a nechat povodne repraky aj výškače a dat zosilovač+subwoofer alebo vytlmit a vymenit aj výškače aj stredy,,,keby som to riešil dal by som pravdepodobne tieto http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165?utm_source=superdeal.sk&utm_medium=cpc alebo tiež velmi dobré sú HERTZ DCX690 ale tie sú bez výškových,tiež je možné repro osadit do ten dosky v kufry len potom budeš mat pocit že hrajú pomaly len zadné.

Odesláno

Ja bych udelal tu druhou moznost.Vytlumit a vymenit repra, nevim jesli staci jenom ve predu s vejskama nebo teda jeste ty zadni?Nechci mit v kufru harampadi,nebo v plate kabely atd.

Odesláno

No vezieš sa hlavne v predu takže ku kvalitnému požitku z hudby ti bude stačit hento spravit,samozrejme basy ti nijaký stredový reprák nespravý až také presné ako subák ale verím že pre bežný posluch to stačit bude nadmieru.

Odesláno

Vim Milane, jsou dobre. Jen jsem chtel vedet jak se budou chovat v zadnim platu a jak utlumit dvere. Jinak je to moc dobry a levny obchod v Praze. Pri vetsim nakupu je mozne jeste usmlouvat cenu.

Odesláno
Vim Milane, jsou dobre. Jen jsem chtel vedet jak se budou chovat v zadnim platu a jak utlumit dvere. Jinak je to moc dobry a levny obchod v Praze. Pri vetsim nakupu je mozne jeste usmlouvat cenu.

No tie dcx 690 som už počul v zadnom pláte a hrajú teda:super a toto už ináč je z tvojej strany pomaly reklama:bacha :D

Odesláno

Reklama by me nikdy nenapadla, jen jsem byl jednou spokojen, nic vic. Asi do tech repraku pujdu, jen musim sehnat zadni plato, nechce se me delat diry do tech co tam mam.

Odesláno

Kluci tady to mi poradil Milan 134 http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165?utm_source=superdeal.sk&ut... jeste jsou na vyber tady ty http://www.autoradia.sk/jbl-gto6508c ke kterym se mam teda priklonit??A teda koupim tady nejake.Vymenim je za origo ale jsete vyskace a necim to vytlumit.Nik nezna ten material co psal Milan??Neco ruskyho??Nebo cim je to nejlepsi vytlumit??Ale hlavne ne za ranec :bojim

Odesláno

Takze to znamena ze kdyz nebudu mit zosilovac coz nebudu tak ty magnaty jsou horsi jak herz??Kdyz jsem se ptal tak tyto herz mi taky doporucil ale rekl ze ty magnaty jsou lepsi.Tak nevim.A stacik kdyz ty nove namontuji rovnou za origos a nebo se tam dava nejaky krouzek-plastovy nebo neco mezi reprak a dvere??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...