Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Benžík ti to napísal už 20.05. Ja 21.05.

Načo sa pýtaš keď nečítaš odpovede. Ovládanie motorčekov centrálu je triviálna záležitosť a ty máš s toho vedu.

Mimochodom, \"krabičku\" tam máš určite ale je trochu väčšia ako hľadáš a je vľavo pod volantom. Je na nej i ten čierny konektor o ktorom som písal.

Aby si nepovedal že som pes...

Na kábli 6251 z vodičovho motorčeka máš minus len po zatvorení dverí a zamknutí auta.

Ak chceš iba impulz tak kábel 6201 alebo 6211. Na jednom pri zamykaní a na druhom pri odomykaní.

[upravil dne 29/5/11 15:17 pastorek]

Odesláno

Ano, jak si povidal :) je to pres BSI rizeny :) bohuzel jsem oznaceni kabelu nikde presne nenasel, tak jsem se chytl z toho konektoru u pravych dveri :) kde je nejlepsi pristup :) vyndat kaslik a dal spojku a kabel si vyvedl az k spinacum oken

Odesláno

Pánové z umístěním řídící jednotky centrálu vám budu oponovat.Ne všichni to mají v místech které tady na foru jsou zmiňované. Ja jsem ji našel pod sedačkou spolujezdce. Hledal jsem ji asi 3 dny:mad:

Odesláno

Jo ja mám Peugeot 306 break combi 1,6-65kW,r.v.99, ale když jsem to scháněl a zjištoval kde by to mohlo být tak sem se setkal s tim že to každý měl někde jinde a přitom měli stejnou káru jako já:) Pokut to někomu pomuže http://share-rapid.cz/stahuj/2335367/fon-bobek-manual-306.pdf na techto stránkách je příručka na 306ku v pdf. Není to muj výtvor ale mně to pomohlo :-)

[upravil dne 6/6/11 11:07 Fon Bobek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...