Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na co kluci z Francie zapomněli.......

Recommended Posts

Odesláno

No no, dvě tyčky pod kapotou a Přéma s tím nadělá, jak kdyby tam namontoval 5,7 Hemi :aut

Odesláno
:D Našel jsem pro Přemu oříšek:papa

Tu elektrickou střechu bych bral na SW, mrzí mě, že nejde otevřít jako u nového superbu...

Odesláno

Když už tu mini nakousl to hemi... jak velkej motor se do 407 vejde? Když tam nacpali tu V6, teoreticky by se tam vešla i menší V8, ne?

Odesláno
:grr:grr:grr nechcete se bavit o pístnících náhodou????????? Nevšiml sem si že píši o nějakém křídle......:grr:grr

Přema sorry za to krídlo ale chcel som naznačiť že pri tom krídli sa mení aj piestikový tlmič a ten by možno otvoril kufor sedanu pri otvorení kľúčom a to som reagoval na otázku člena Ringit

(Napadlo mě, jestli něco podobnýho nepůjde udělat na kufr sedanu? Že bych otevřel klíčem kufr, kterej by vyjel až nahoru? Jako to teď má 508:myslim:myslim) :papa

Odesláno

urcite ano... ak taky zozenies a aj spravnej dlzky... avsak treba dat pozor,

aby to veko kufra nevyletelo prilis rychlo, pred koncom je potrebne,

aby to pribrzdilo, inak vymlatis panty... takze na tomto tvoja inak dobra

myslienka pre sedan stroskota...

Odesláno

k tej tycke , ja mam nastesti tak bezporuchove auto ze na doliti vody do steracu mi to uplne staci a v servisu nech o tu ticku zakopavaj je mi to jedno :) ale vypada to pekne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...