PCborec Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 byl jsem u znameho na diagnostice bosch. auto bylo po bouračce a kompresor dostal zespod ranu, byl vyměněn a připojen. v paměti jsou tyto zavady, zavada f995 se objevuje pořad dokola. nemá někdo elektro schmea ke klimě peugeot 307, s manualnim ovladanim? ktera pojistka je ke kompresoru klimatizace? našel jsem jen f3 - větrák klimatizace. nevim zda je to ono. další problem mam s aktivaci airbagu, byly vystřeleny prave airbagy v sedačce a hlavovy. jsou vyměněy, připojeny. přes diagnostiku se v paměti objevilo: f6c1 Odpal. obvod bočního airbagu vpravo Aktivace je vadná. vymazat tato zavada nešla z paměti. má někdo s tímto zkušenost, jak to zase aktivovat a vymazat aby nesvitila kontrolka? děkuji za rady. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Řídící jednotka airbagů by se měla reaktivivat, nebo vyměnit. Na pojistky a schémata je potřeba VIN. Citovat
PCborec Odesláno 18. květen 2011 Autor Odesláno 18. květen 2011 VIN VF33C9HXC84146441 Tu jednotku mi zvladne nekdo prehrat? Jde to? Kolik to muze stat? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Koukni na internet, jsou firmy, které se zabývají reaktivací ŘJ jednotek airbagů. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 taketo veci jednoznacen treba dat urobit profesionalom ako HonzaZ pise. sa divim ze ste airbagy pripajali bez diagnostiky, pripadnej analyzy skor ako sa pripojili \"nove\"... analyzovat peugeota inou diagnostikou ako na to urcenou mi pride ako strata casu. vela zdaru a drzim palce nech vsetko dobre dopadne Citovat
pp205 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 i ja to delam, jen BOSCH ma sve vyrazy pro zavady planet je 100% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.