MaxVR Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Zdravim cleny Peugeot Clubu, rad bych se zeptal, zda je mozne \"nacpat\" 6ti stupnovou prevodovku z GTi do P306 TD model 98, vyroba 11/97. Vim ze to zni divne a nikde jsem takovou zminku na netu nenasel, ale presto bych to mel rad potvrzeno od profiku. Dekuji MaX Citovat
AKCZ Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Zni to prinejmensim zvlastne Smim se zeptat jak Te to napadlo? Citovat
MaxVR Odesláno 6. březen 2005 Autor Odesláno 6. březen 2005 Ja vim, ze je to dost amaterska otazka ... ptal jsem se na to z duvodu, ktery je popsan v teto diskuzi: Proste si myslim, ze ten motor (1.9TD) s tolikrat diskutovanym krouticim momentem ma na vic. Uz jsem se pidil v ruznych Peugeot servisech, zda tam nahodou nemam nejakou nestandardni prevodovku (auto je pritahle s FR, kde zrejme pusobilo jako uzitkovy vuz) ... zda se ale, ze je vse standardni. Citovat
AKCZ Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Jak to tak ctu tak stejne nechapu ... naftak by mel mit delsi prevodovku a ne kratsi.. Ty chces na 3000 ot jet vyssi rychlosti ale pritom tam pises zes musel jet zbytecne vysokymi otackami cca 20min .. mozna sem pretahlej a nebo tam neco nehraje Jinak ta setistupnova prevodovka je na setku skoro stejne dlouha jako na petku .. jinymi slovy je zhustena.. a do nafty bych spis bral delsi prevody k uspore paliva no ne? Citovat
vector Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 Napsán autorem MaxVR Ja vim, ze je to dost amaterska otazka ... ptal jsem se na to z duvodu, ktery je popsan v teto diskuzi: Proste si myslim, ze ten motor (1.9TD) s tolikrat diskutovanym krouticim momentem ma na vic. Uz jsem se pidil v ruznych Peugeot servisech, zda tam nahodou nemam nejakou nestandardni prevodovku (auto je pritahle s FR, kde zrejme pusobilo jako uzitkovy vuz) ... zda se ale, ze je vse standardni. Možná přidělat nový stupeň, nebo změnu stélého převodu, ale u nás to bude na frantíky, trochu neřešitelné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.