Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim cleny Peugeot Clubu,

rad bych se zeptal, zda je mozne \"nacpat\" 6ti stupnovou prevodovku z GTi do P306 TD model 98, vyroba 11/97. Vim ze to zni divne a nikde jsem takovou zminku na netu nenasel, ale presto bych to mel rad potvrzeno od profiku.

Dekuji

MaX

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ja vim, ze je to dost amaterska otazka ... ptal jsem se na to z duvodu, ktery je popsan v teto diskuzi:

Proste si myslim, ze ten motor (1.9TD) s tolikrat diskutovanym krouticim momentem ma na vic. Uz jsem se pidil v ruznych Peugeot servisech, zda tam nahodou nemam nejakou nestandardni prevodovku (auto je pritahle s FR, kde zrejme pusobilo jako uzitkovy vuz) ... zda se ale, ze je vse standardni.

Odesláno

Jak to tak ctu tak stejne nechapu ... naftak by mel mit delsi prevodovku a ne kratsi.. Ty chces na 3000 ot jet vyssi rychlosti ale pritom tam pises zes musel jet zbytecne vysokymi otackami cca 20min .. mozna sem pretahlej a nebo tam neco nehraje ;) Jinak ta setistupnova prevodovka je na setku skoro stejne dlouha jako na petku .. jinymi slovy je zhustena.. a do nafty bych spis bral delsi prevody k uspore paliva no ne?

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem MaxVR

Ja vim, ze je to dost amaterska otazka ... ptal jsem se na to z duvodu, ktery je popsan v teto diskuzi:

Proste si myslim, ze ten motor (1.9TD) s tolikrat diskutovanym krouticim momentem ma na vic. Uz jsem se pidil v ruznych Peugeot servisech, zda tam nahodou nemam nejakou nestandardni prevodovku (auto je pritahle s FR, kde zrejme pusobilo jako uzitkovy vuz) ... zda se ale, ze je vse standardni.

Možná přidělat nový stupeň, nebo změnu stélého převodu, ale u nás to bude na frantíky, trochu neřešitelné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...