Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zaregistrujes sa na allegro.. a kupis danu vec. :)

po registracii najprv napis predavajucemu ci je ochotny ti to poslat na slovenkso a kolko by to stalo kompletne s dopravou.

mne webasto poslal za 70 zlotych. Nutna bola platba vopred na ucet v EUR prevodm na jeho ucet. Povedal som mu nech mi napise sumu v EUR ze toko mu na ucet poslem, on si to prepocita svojim kurzom kolko mu to pride na jeho ucet ptoom u z v zlotych. prevod urobi banka...

prevod v ramci EU je zdarma v ramci EHP. kedze polsko v EHP nieje a posles v EURach tak prevod na ucet je tiez zdarma.

uplna pohoda. za tyzden bolo webasto doma...

na polstinu som pouzil translate.google.com. Vety pis co najjednoduchsie nie moc zlozito. mne rozumel a bez problemov sme urobili obchod :)

[upravil dne 18/5/11 20:53 Marcel00]

Odesláno

viem, uz som ho vymontoval a je zly, tak preto som pisal novu temu, potrebujem ho zohnat, mozno by pasoval aj z 1,6 tky, len neviem aky je v nich rozdiel

Odesláno
:) ja sa snazim citat poriadne, z 1,6 tky ma trosku ine rele ako mam ja, ale zda sa podobne zapojenie, mam moznost kupit na 1,6 tku za 120, je to dobra cena?
Odesláno
:) ja sa snazim citat poriadne, z 1,6 tky ma trosku ine rele ako mam ja, ale zda sa podobne zapojenie, mam moznost kupit na 1,6 tku za 120, je to dobra cena?

za 120E od chlapika zo SEREDE?? ten ventilator je nefunkcny, predava ho iba ako vrtulu, ja som ho kupil a vratil... neide... a uz asi mesiac zhanam venbtilator takze nebude to take lahke.... novy 360E v peugeote... a z allegro.pl nikto nechce poslat na SVK a su tam asi 5 ventilatory...

Odesláno

inak neverim ze poliak neposle...

treba mu ponuknut poslat peniaze na ucet dopredu a uhradit postovne. nevidim v tom problem.

tiez na mna nereagoval az ked som mu ponukol ze peniaze poslem vopred, tak potom zacal komunikovat.

jemu je jedno aku adresu na balik napise.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...