palo2607 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Ahojte, od zadnej napravy mi ide kovovy buchot, nieco, ako ked prenasate v rukach kompresor a zvnutra vam hrka valcek. Ked som vysaval auto, zrazu som pocul zozadu dost silnu ranu, ako ked sa roztrhne alebo zlomi nieco naspanovane. Odvtedy pocujem zozadu tento zvuk. Auto mi nekleslo a nevidel som ani olej okolo tlmica. dakujem za reakciu. palo Citovat
palo2607 Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Dakujem. Skusim sa na to pozriet. Troska mi to nedava dohromady s tym strelenim (akoby pruziny), ale uvidi, co uvidim. dam info Citovat
Láďa83 Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Ahoj, stalo se mi úplně to samé. Měl jsem zlomenou zadní pružinu, ale jen v tom posledním ,,zatočení,,. Ten ulomený kousek zůstal v té misce, která pružinu drží a při jízdě vydával kovový buchot. Nemohl jsem na to přijít protože pružina nebyla kratší a auto nekleslo. Promiň za netechnické výrazy. Měj se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.