Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny zde. Přestože Peugeoty nepatří zrovna mezi značky které umím dobře opravovat, manželka si jednu 2.2HDi/2002 prosadila. Nechal jsem ji pocestit navi a byla donedavna spokojena, Nez ji zhasla obrazovka. Pak jeste naskocila asi 2x a dost. Obcas kdyz to dele stoji, tak ma trhavou snahu naskocit (poblikava do šediva) ale jen chvilku. Radio sice hraje, ale v nahradnim rezimu. Po vytazeni klicku musi vypnout rucne. Jelikoz auta normalne opravuji, musim mit i Planet 2000. Jenze zadnou chybu (vyjma maleho prutoku \"zrcadlove cistym\" okruhem EGR) diagnostika nenajde. Ani v podrobnejsich testech. Nekde jsem tu vycetl ze nekdo menil jednotku pod prihradkou spolujezdce atd. Nikdo vsak nepise co rikala diagnostika. Spatnou jednotku by to zjistit melo. A nebo nenajít.

Muzete se se mnou podelit o zkusenost? Nemuze to byt \"jen\" dislej? Divne ale je, že funkce radia to omezí....

Dekuju za názory, každý uvítám.

P.S. koupil jsem si naivne RT4 MP3HDD s obrazovkou a menicem z 307 ale uz jsem trochu pochopil rozdily mezi van-can a can-can, takze to zase prodam a tenhle hloupy napad dal neresim.

Odesláno

No ja myslim ze odesla jednotka Telematiky ktera je za kastlikem u spolujezdce.Mne taky sem tam obraz jakby blika.Je na spatnem miste a nema moc dobre udelany odvod tepla ci co tak se prehriva.Dela mi to jen v lete v zime ne takze se asi prehriva.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ne na diag samozrejme zadna zavada.Jednou mi dokonce prestalo hrat radio po hodine chytlo ale hralo asi tak o 6 policek tiseji.Pak to nabehlo samo,mezitim se jeste ztracel signal ze to i sumelo.Ale ted pohoda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...