morose Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Zdravím všechny zde. Přestože Peugeoty nepatří zrovna mezi značky které umím dobře opravovat, manželka si jednu 2.2HDi/2002 prosadila. Nechal jsem ji pocestit navi a byla donedavna spokojena, Nez ji zhasla obrazovka. Pak jeste naskocila asi 2x a dost. Obcas kdyz to dele stoji, tak ma trhavou snahu naskocit (poblikava do šediva) ale jen chvilku. Radio sice hraje, ale v nahradnim rezimu. Po vytazeni klicku musi vypnout rucne. Jelikoz auta normalne opravuji, musim mit i Planet 2000. Jenze zadnou chybu (vyjma maleho prutoku \"zrcadlove cistym\" okruhem EGR) diagnostika nenajde. Ani v podrobnejsich testech. Nekde jsem tu vycetl ze nekdo menil jednotku pod prihradkou spolujezdce atd. Nikdo vsak nepise co rikala diagnostika. Spatnou jednotku by to zjistit melo. A nebo nenajít. Muzete se se mnou podelit o zkusenost? Nemuze to byt \"jen\" dislej? Divne ale je, že funkce radia to omezí.... Dekuju za názory, každý uvítám. P.S. koupil jsem si naivne RT4 MP3HDD s obrazovkou a menicem z 307 ale uz jsem trochu pochopil rozdily mezi van-can a can-can, takze to zase prodam a tenhle hloupy napad dal neresim. Citovat
bubakkaja Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 No ja myslim ze odesla jednotka Telematiky ktera je za kastlikem u spolujezdce.Mne taky sem tam obraz jakby blika.Je na spatnem miste a nema moc dobre udelany odvod tepla ci co tak se prehriva.Dela mi to jen v lete v zime ne takze se asi prehriva. Citovat
morose Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 tak to je zly.....a na diag ti to neco pise? Citovat
bubakkaja Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Ne na diag samozrejme zadna zavada.Jednou mi dokonce prestalo hrat radio po hodine chytlo ale hralo asi tak o 6 policek tiseji.Pak to nabehlo samo,mezitim se jeste ztracel signal ze to i sumelo.Ale ted pohoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.