Boby66 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Zdravím, měl by někdo manuál na 307SW,1.6HDi 80kW, r.v.2005 ,kód motoru 9HZ ??? Díky B. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Ahoj, příručka jako taková existuje v edici \"Jak na to\", ale je to takové všeobecné. Co se týká dílenské příručky, tak to je velice obsáhlé a v elektronické formě. Co máš konkrétně za problém? Citovat
Boby66 Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Prosím Tě furt něco řeším a není kam se podívat jak by co mělo být správně nebo jak to vypadá a kde to najít. Teď sem řešil turbo a podtlakový regulátor, nikde není možné sehnat fotku nebo nákres strany motoru směrem ke kabině. Mám 1.6HDi, musíš všechno co de zdemontovat, pak tam svítit lampou a pomocí zrcátka pátrat, kde vlastně a jak je natočený ventil podtlaku. Deš po slepu po hadičkách, místa tak na jednu ruku a ještě k tomu abys byl Saxana... Předtím sem řešil EGR ventil, předtím FAP. Příští týden mě čeká ložisko v zadním kole.... Už mě nějak nebaví na všechno přicházet až na to narazím a zkoumat jak to asi tak rozebrat... Bych byl za cokoliv, co bude aspoň trochu konkrétní hodně vděčen... Citovat
Majky666 Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Tak mi pošli co potřebuješ přes SZ. Ahoj , chci se zeptat zda li nemáš Dílenskou příručku na P 406 1.8 16V r.v.98 Vím že asi píši na blbý blog ale už nevím kde bych jej našel , zkoušel jsem přes vyhledávací okno a nejak jsem nic necašel, nemohl by jsi mi jej poslat na email ? Teda pokud ho máš, díkec Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Ahoj, servisní přiručka na 406 vyšla v edici \"Jak na to\" a nebo ve vydavatelství Haynes v angličtině. Jinak platí to, co jsem psal výše o 307. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.