Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, příručka jako taková existuje v edici \"Jak na to\", ale je to takové všeobecné. Co se týká dílenské příručky, tak to je velice obsáhlé a v elektronické formě. Co máš konkrétně za problém?

Odesláno

Prosím Tě furt něco řeším a není kam se podívat jak by co mělo být správně nebo jak to vypadá a kde to najít.

Teď sem řešil turbo a podtlakový regulátor, nikde není možné sehnat fotku nebo nákres strany motoru směrem ke kabině. Mám 1.6HDi, musíš všechno co de zdemontovat, pak tam svítit lampou a pomocí zrcátka pátrat, kde vlastně a jak je natočený ventil podtlaku. Deš po slepu po hadičkách, místa tak na jednu ruku a ještě k tomu abys byl Saxana... Předtím sem řešil EGR ventil, předtím FAP. Příští týden mě čeká ložisko v zadním kole.... Už mě nějak nebaví na všechno přicházet až na to narazím a zkoumat jak to asi tak rozebrat...

Bych byl za cokoliv, co bude aspoň trochu konkrétní hodně vděčen...

• O 2 roky později...
Odesláno
Tak mi pošli co potřebuješ přes SZ.

Ahoj , chci se zeptat zda li nemáš Dílenskou příručku na P 406 1.8 16V r.v.98

Vím že asi píši na blbý blog ale už nevím kde bych jej našel , zkoušel jsem přes vyhledávací okno a nejak jsem nic necašel, nemohl by jsi mi jej poslat na email ? Teda pokud ho máš, díkec :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...