Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno by jsem nezvane navstiven :( rozbili mi bocni okno, jak se snazili ukrast zrcatko tak ho zlomili a jeste mi ustrihli kabel od baterky aby vypli alarm :(

Byla mi ukradena krabice s naradim a lekarnicka coz je asi 50-70e, nasledna oprava 690e, ale je pravdou je ze mi dali zpatky masku kterou mam vyndanou kvuli vyndani znaku. Asi nemeli problem s dechem bo mi nechali krabicku tic-tacu :P

Jen pro upozorneni dejte si bacha jestli mate v poradku druhu klic. Ja ho nemel a stalo me to 490e :(

Odesláno

\\\\

Svine postrielal by som ich !

Mne sa stala podobna zalezitost. Prisiel som po nocnej cca 6:10 rano domov. Zaparkujem pred bytom a idem spat. K autu som sa vratil cca o 18:00. Ked som ho chcel dialkovym otvorit zistil som ze uz otvorene je. Urcite som ho pritom zamkol davam si na to pozor. Pridem k autu a pozeram ze tam nic nemam :( pritom mam folie cize nik nemohol vediet ci tam vobec nieco mam. Nuz tak prisli policajti, spisali sme to atd podal som trestne oznamenie. Samozrejme ze nikoho nenajsli. Skoda cca 600 euro ale nastastie nic neposkodili resp neviem ci to nazvat stastim... Subik, botasky, kozena brasna, komplet papiere od auta atd v prdeli + este nejake drobnosti. Policajt sa sam vyjadril ze to musel byt niekto kto auto pozna a isiel na istotu. A mal veru pravdu :) Takze casom sa to nejako samo vykristalizovalo a pan dotycny ma momentalne zlomeninu celust cize papa kasicky atd. Samozrejme subik a podobne veci necakam a jedine co mozem povedat je ze kazdy kto kradne by mal byt potrestany tak ako to robia v CINE ! Odtat ruku alebo tak. :)

• O 1 rok později...
Odesláno

cuz trocha informaci po delsi dobe.

Upozorneni pro ty co si chteji nabarvit predni svetla jako ja. Technicka mi neprosla kvuli nim a mlham, ktere sem si mimojine nabarvil taky!!

Nevim jestli to bylo tim typkem a nebo francouzskym pravidlum, ale nemam jinou moznost nez koupit nove svetla!!

Takze se dvakrat rozmyslete nez na to skocite ;)

Odesláno

Já mám světla zabarveny,i mlhovky - stejně jako ty. A technickou sem prošel. Radši si priplat,než kupovat ... Nebo si je jen od někoho pujc.

Odesláno

ramečky nabarvené na černo a STK v poho..i mlhovky..nesmíš barvit parabolu.... takže na STK borec trubec!

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, tak ako je to s tymi svetlami prosimta. Ja to planujem streknut na lesklu ciernu foliatec-om, bojim sa ze to bude klasickou barvou opadavat. Len sa chcem spytat citit dake ubratie svietivosti ci je to stejne ? thx

Odesláno

hele ja to lakoval i na gti i na rc a vysledek supr ;) nic se neloupe, kdyz to dobre odmastis obrousis a nalakujes .to spis ten foliatec se bude hejbat ;) ... mám to v černé matné a pohoda. ;)))

Odesláno

no, jen lesklá černá barva ve spreji ;) .. na poprvé to taky nebylo ono, takže obrousit a znovu .. tohle je pokus číslo 2 a myslím, že se podařil :)

Odesláno

Mmam lesklu ciernu ale zdaleka to neni taka cierna ako tvoja skor je to sive ako cierne:/ preto som chcel presny typ tej farby.

Odesláno

Uz si nepamatuju kterym sprejem sem to delal :/ jak psal kolmi obrousit a odmastit. Barva byla cerna matna a pak sem to jeste prestriknul bezbarvym lakem. Neloupe se a zadne snizeni svitivosti sem si nevsimnul. Snad jen ty male zarovicky ve vnejsich rozich nejsou az tak viditelne. Takze je to spise otazka pro auta co jedou proti Tobe.

Odesláno

pri cisteni parabole mi zisiel aj ten chromovy effect (takze dokupim nove svetlo) ale stalo to zato :P diky hosi 1622199102.jpg

[upravil dne 25/1/14 08:32 od mitu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...