Buback Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 mno by jsem nezvane navstiven rozbili mi bocni okno, jak se snazili ukrast zrcatko tak ho zlomili a jeste mi ustrihli kabel od baterky aby vypli alarm Byla mi ukradena krabice s naradim a lekarnicka coz je asi 50-70e, nasledna oprava 690e, ale je pravdou je ze mi dali zpatky masku kterou mam vyndanou kvuli vyndani znaku. Asi nemeli problem s dechem bo mi nechali krabicku tic-tacu Jen pro upozorneni dejte si bacha jestli mate v poradku druhu klic. Ja ho nemel a stalo me to 490e Citovat
Razzor0 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 \\\\ Svine postrielal by som ich ! Mne sa stala podobna zalezitost. Prisiel som po nocnej cca 6:10 rano domov. Zaparkujem pred bytom a idem spat. K autu som sa vratil cca o 18:00. Ked som ho chcel dialkovym otvorit zistil som ze uz otvorene je. Urcite som ho pritom zamkol davam si na to pozor. Pridem k autu a pozeram ze tam nic nemam pritom mam folie cize nik nemohol vediet ci tam vobec nieco mam. Nuz tak prisli policajti, spisali sme to atd podal som trestne oznamenie. Samozrejme ze nikoho nenajsli. Skoda cca 600 euro ale nastastie nic neposkodili resp neviem ci to nazvat stastim... Subik, botasky, kozena brasna, komplet papiere od auta atd v prdeli + este nejake drobnosti. Policajt sa sam vyjadril ze to musel byt niekto kto auto pozna a isiel na istotu. A mal veru pravdu Takze casom sa to nejako samo vykristalizovalo a pan dotycny ma momentalne zlomeninu celust cize papa kasicky atd. Samozrejme subik a podobne veci necakam a jedine co mozem povedat je ze kazdy kto kradne by mal byt potrestany tak ako to robia v CINE ! Odtat ruku alebo tak. Citovat
Buback Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 cuz trocha informaci po delsi dobe. Upozorneni pro ty co si chteji nabarvit predni svetla jako ja. Technicka mi neprosla kvuli nim a mlham, ktere sem si mimojine nabarvil taky!! Nevim jestli to bylo tim typkem a nebo francouzskym pravidlum, ale nemam jinou moznost nez koupit nove svetla!! Takze se dvakrat rozmyslete nez na to skocite Citovat
kolmi Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Já mám světla zabarveny,i mlhovky - stejně jako ty. A technickou sem prošel. Radši si priplat,než kupovat ... Nebo si je jen od někoho pujc. Citovat
Rejty Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 ramečky nabarvené na černo a STK v poho..i mlhovky..nesmíš barvit parabolu.... takže na STK borec trubec! Citovat
Buback Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 nejsem magor abych barvil parabolu, ale s tim blbcem souhlasim!!! Citovat
Rejty Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 a takové jsem už viděl s tou parabolou:D:D:D nič proti tobě Citovat
Buback Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 a takové jsem už viděl s tou parabolou:D:D:D nič proti tobě ja si to osobne neberu, ale dokazu si predstavit ze to nekdo udelal!! Citovat
Buback Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Druha technicka probehla bez problemu, ani zminka o svetlech Stacilo jen zajet na Technickou kde jezdi cela rodina!! Citovat
mitu Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Ahoj, tak ako je to s tymi svetlami prosimta. Ja to planujem streknut na lesklu ciernu foliatec-om, bojim sa ze to bude klasickou barvou opadavat. Len sa chcem spytat citit dake ubratie svietivosti ci je to stejne ? thx Citovat
kolmi Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 hele ja to lakoval i na gti i na rc a vysledek supr nic se neloupe, kdyz to dobre odmastis obrousis a nalakujes .to spis ten foliatec se bude hejbat ... mám to v černé matné a pohoda. )) Citovat
mitu Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 presvedcil si ma kupim matny sprej a streknem to. Este nieze by som chcel opakovat ale moc se mi to libi cim si prosimta strekol toto http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1747917&aid=142291 ja som to skusal lesklym sprejom ale zdaleka to neni take ako tvoje Citovat
kolmi Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 no, jen lesklá černá barva ve spreji .. na poprvé to taky nebylo ono, takže obrousit a znovu .. tohle je pokus číslo 2 a myslím, že se podařil Citovat
mitu Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Mmam lesklu ciernu ale zdaleka to neni taka cierna ako tvoja skor je to sive ako cierne:/ preto som chcel presny typ tej farby. Citovat
Buback Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Uz si nepamatuju kterym sprejem sem to delal :/ jak psal kolmi obrousit a odmastit. Barva byla cerna matna a pak sem to jeste prestriknul bezbarvym lakem. Neloupe se a zadne snizeni svitivosti sem si nevsimnul. Snad jen ty male zarovicky ve vnejsich rozich nejsou az tak viditelne. Takze je to spise otazka pro auta co jedou proti Tobe. Citovat
mitu Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 pri cisteni parabole mi zisiel aj ten chromovy effect (takze dokupim nove svetlo) ale stalo to zato diky hosi [upravil dne 25/1/14 08:32 od mitu] Citovat
Buback Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 tez sem musel menit svetla, ja ji necistil byla uz zasla. Kazdopadne pekna prace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.