Buback Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 no esce si to necham projit hlavou, ale mam to jak Ygnor. Ted mam jine veci na starosti Tady mam dotaz na Ygnora, chtel sem se optat jak si to vyresil s filtrem?? Ja uvazuju ze to necham jak to je, jen do original boxu hodim jiny filtr. [Edited on 17/5/11 02:25 Buback] Citovat
ygnor206 Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 No já jsem se vrátil k originál filtrboxu a do něho jsem dal vložku od Simoty a vše OK, u RCček je to trochu jinak protože mají klapku pod filtrboxem která je elektronicky ovládaná a rozděluje se na dva druhy přívodního potrubí a to krátké (provysoký otaáčky) a dlouhé (pro nízké a střední otáčky), no a vyrušení tohoto systému není náhradou za konickej filtr nebo náporový sání tou nejlepší volbou proto bych určitě dal nějaký kvalitní bavněný filtr do orig. boxu nemusí to být zrovna simota jako mám já protože dobrých značek je hodně. Jen mezi řečí i já tam na mý 1.6 8V pod filtrboxem mám klapku s dlouhým a krátkým vedením ale je to vlastní konstrukce a o klapku jsem připravil mojí 106ku která se přímo nabízela:D Citovat
winco Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 a už máš vyriešene aj prepinanie privodu v otačkach??? komplet všetko plne funkčne??? Citovat
Rejty Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 určite bych volil volil náhradu originální vlozky za K&N, Simotu nebo Green.....vymenil a hotovo:) to auto uz ma vykon vyhnany temito vecmi dost vysoko,takze nevim co s tim jinak dal:) Citovat
olle72 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Original airbox s K&N vlozkou mam jako zimni filtr a na leto konus;) Citovat
Buback Odesláno 20. květen 2011 Autor Odesláno 20. květen 2011 No já jsem se vrátil k originál filtrboxu a do něho jsem dal vložku od Simoty a vše OK, u RCček je to trochu jinak protože mají klapku pod filtrboxem která je elektronicky ovládaná a rozděluje se na dva druhy přívodního potrubí a to krátké (provysoký otaáčky) a dlouhé (pro nízké a střední otáčky) Diky moc navic jsi mi objasnil jak to funguje bo jsem z toho obrazku nebyl moc chytry a v aute toho moc neni videt. Sem furt uvazoval jak je vyreseno to sani a to prepinani. Citovat
Rejty Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Original airbox s K&N vlozkou mam jako zimni filtr a na leto konus;) rozdíl nějaký je? Citovat
Buback Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 to auto uz ma vykon vyhnany temito vecmi dost vysoko,takze nevim co s tim jinak dal:) jj uz tam toho moc menit nejde, svody sem nenasel, snad jen vyfuk a decat a pak remap chipu. Navic bych moc chtel duplex ale ten se taky nedela a tak jedine custom ale to bude drahe jak cyp No tak to budu aspon honit na \'\'krasu\'\' Citovat
olle72 Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Jestli chces duplex,tak se podivej na ragazzon,ty del primo na RC a pasujeto. Citovat
olle72 Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 S airboxem s K&N vlozkou to jede a dost lip,ale s konusem to ma zase o dost lepsi zvuk.Takze neco za neco;) [upravil dne 21.5.2011 21:26 olle72] Citovat
Buback Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 olle72: Diky moc za info, ted esce ty kacky a je to v pohode Citovat
Lachtis Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 No doufam ze frantici nejsou zavistivi jako nekteri cechove!!! Ja jen nemam rad jak to cele vykrikuje ze je to RC. Asi z toho sundam jen ty cedulky \'\'180\'\' bo ty se mi vubec nelibi. Nepotrebuju se vychlubovat co to mam za vozitko z toho sem uz vyrostl. Mam to proste jen pro radost z rizeni a svezeni!! Chudak moje \'\'zena\'\' ta ma obrovsky problem bo je strasne vydesena z tech 177 koniku, ale na druhou stranu se ji moc libi interier no ma to hold tezke Kazdopadne dik za komentare Jednoznačně ten nápis dolů A nejlépe tam dát jiné označení např. 1.1 ( pokud se tedy dávalo ). Takhle jsem to udělal před x lety, když jsem měl Fábii 1.9 Tdi, kterou jsem měl nalazenou na RS výkon. Na záď jsem si dal HTP ( 40 kW ) a nikdy nezapomenu na výraz namachrovanýho frajera v Superbu na D1, který mě trošku vytočil a nechtěl mě pustit v levém pruhu, tak jsem ho vzal zprava - ten chudák to ještě teď nechápe:D jaktože mu ta haťapka ujela Citovat
Fredino Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 jj napis dole a nalepit 1.1 ja som mal volakedy Xedos 6 a mal som tam 1.4 aj ked taky nerobili a tiez zomna podaktory nechapavo pozerali a pritom to bol V6 nachipnuty na 170 konof Citovat
Buback Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 rychly dotaz, zitra jdu se svoji starou 106 na technickou. Mam z toho vytahnout green filtr nebo to tam muzu nechat?? neni v original boxu!! dik jak cyp Citovat
winco Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 možeš nehať....ja som bol na technickej s filtrom a len mal pripomienky, že k čomu take hovadiny robim ale inak nič Citovat
Buback Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 no uvidime jak se k tomu postavi bagetaci stejne tam najde cosyk ineho tak to snad prejde bez nejakych problemu. Doma mam furt original tak to v nejhorsim prehodim. Citovat
Buback Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Tak dneska sem navstivil vrakac a zakoupil sem plynovou vzperu ze zadnich dveri 206ky a pujde do predu na kapotu. Je stejne dlouha jak original, jen bude treba vyresit uchyceni vrchu. No aspon mam co robit o \'\'vikendu\'\' Citovat
Buback Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 ups jake prekvapeni, dneska sem otevrel kapotu sve stare 106 a dve plynove vzpery vevnitr!!! Z toho sem teda blazen :myslim a vypadaji originalne bo vsecko je privarene na kastli!! Kua sem tomu nikdy predtim nevenoval pozornost. Je to normalni ??? foto nasleduje. [Edited on 25/5/11 16:23 Buback] Citovat
Buback Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 tohle nevypada moc profesionalne udelane!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.