Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neni to jeste kompletne hotovo bo zasycha lepidlo. Ted si dam par dni oraz bo jedu navstivit tchyni. Takze v nasledujicich 4 dnech me ceka cca 1500km za volantem (Pariz - Lyon, Lyon - Zeneva a zpet , Lyon - Pariz)

post-25393-14109619738105_thumb.jpg

Odesláno

tak a zadek je skoro hotovo :D uz staci jen doladit zesak (hlasitost a dolni propust) poradne uchytit bocnici a ustrihnout koberec.

post-25393-14109619873897_thumb.jpg

[Edited on 19/9/11 21:52 by Buback]

Odesláno

Nasledujici projekt bude zabudovat tohle do palubky:

7\'\' ,800MHZ CPU, OS Android 2.2, with WIFI, support GPS

8194619421.jpg

Spojene do kupy s Bluetooth OBD2 cteckou, kterou uz mam doma.

Odesláno

ani to nebude moc drahe:D tablet vyjde s postovnym na 100$ (at zije cina :D) program stoji okolo 5e coz je tez luxus. Jen budu muset vymyslet jak posunout topeni misto displeje palubniho pocitace a umistit ten tablet misto soucasneho topeni a pak najit misto na displej palubniho pocitace. No to ale az v zime, ted sem bez prace a tak musim setrit kacky.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak se mi podarilo vypatrat posledniho majitele a konecne vim co je se stalo s mojim autem. Je tam vymenena spojka, kompletni vyfuk, silentbloky a preprogramovana jednotka :D jeste se musim doptat co se stalo s dverma :myslim

Odesláno

tapeta je stejna jako predtim, jen podlepena barevnym papirem a vymeneny smd led s vyssi svitivosti. Modra je kombinace bile LED a modreho papiru. Co je cervene je jen cervena LED. Jeste tam je par nedostatku, ale na ty se dostane v zime, az nebude co robit!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no nic moc update, jen ze sem to protah po poloprazdne dalnici a doslo to az na 220km/h tachometrovejch a jeste by to slo, ale doprava uz zacala houstnout.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak sem dneska zakoupil novou baterku. Bagetaci maji celkem bordel v cenach!! Mam BOSCHku 60Ah S04005 a ve trech obchodech neskutecne rozdilne ceny!!

Zacal jsem v Autobacs coz je v okoli nejvetsi prodejce nahradnich dilu a nasel jsem ji za 177e, pak sem zkouknul Carrefour kde byla za 99e a nakonec jsem ji nasel v L\'eclerc za 65e. Celkem husty rozdil na baterce!!

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...