Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, potřeboval bych vědět jestli jdou nějak připsat další kola do velkýho techničáku? ja tam mám jen 13, ale potřeboval bych tam napsat 15 kvuli litákům.

[upravil dne 10/5/11 09:57 Ferry]

Odesláno

Ano idu... pokial ma dany rozmer diskov a pneu importer schvaleny tak idu. Rozmery ktore schvalene importerom niesu, sa oficialne zapisat nedaju. Predpokladam ze v CZ je to tak isto ako na SK.

Odesláno

Kola jdou dopsat pouze pokud k nim máš typový list určený přesně na tvoje auto.potom zajedeš na technickou kde ti to prohlédnou a dají razítko a pokud máš vše ok tak ti to na úřadě dopíšou za 50 Kč do TP. Já mám takhle zapsaný 16 :D

Odesláno

Zkus sehnat někde kola na 306 který jsou schválený i na tvůj motor,r.v. atd. se stejnýma rozměrama jako jsi koupil a zkusit požádat o vystavení typovýho listu.na ty půjčený kola a pak s pučenýma kolama a typovým listem k nim oběhat úřady a nechat je zapsat.pak už budeš mít v TP zapsaný jen rozměr kola a gumy a ne výrobce kola atd.potom nasadíš svoje a můžeš jezdit legálně :D koukni na http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/produktion_neu/index.php?site=11&lng=cz

Odesláno

No, lenže podľa bohapravdy by mali do TP zapísať iba konkrétne disky (Značka, označenie, rozmer)...niekde to tak naozaj robia, niekde proste zapíšu iba rozmer...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já tam mám napsané pouze čisla a s tim problém neni,Ted mi to nechtejí přihlasit kvuli tažnymu zařízení,ktere tam je už od vyroby,jenže ho tam nikdo nikdy nezapsal a typovy list už těžko nekdy nekdo najde...Poradili mi že mam kouknout na štitek a podle toho typovy list vyhledat,jenže je to za 12 let služne zarezlé a žadny štítek,čislo ani vyrobce tam není,tkaže asi budu muset TZ sundat a jet znova na evidenčku a cely cyklus s uřady opakovat...nechapu jak 12 let mohl vuz STK prochazet bez problemu :(

PS: Jsou u toho TZ nejake problemy při sundavání?? to bude muset naraznik dolu že? Jsem se chtel vrhnout na saharu a sundat přední masku ale to abych si na to vzal dovolenou :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...