smid29 Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Zdárek, nevíte někdo kde se dá sehnat seznam modelů jaké se dělali 406 od začátku výroby, s tím jaké mají vstřikovací čerpadla a další podrobnosti.Díky za radu. Citovat
comm Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Cav naco ti to bude???? Montovali sa bosch a lucas(delphi) Citovat
smid29 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Já potřebuji vědět ve kterém roce se montovalo co at to sou čerpadla nebo vstřiky, atd atd... Nemám auto teprve si je budu kupovat..takže podle VINu to nezistím. Citovat
victory Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 to kupuješ auto podle náhradních dílů ? Citovat
smid29 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Ne, to ne... peugeota 406 prostě chci jen mám specifické požadavky na techniku vozu. Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 No tak napis tie specificke poziadavky (predpokladam ze chces mat BOSCH), pripadne ake este mozes mat na auto poziadavky ... a hadam sa k niecomu dopatrame, ale u Peugeotu clovek nikdy nevie co v aute nejde a od roku to nazalezi, ani od stupna vybavy Citovat
smid29 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Jde mi o Bosch jak čerpadlo tak vstřiky. Musí být někde seznam, kde co kdy a do čeho dávali. Nezáleží mi ani na roku bo výbavě. Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 No napriklad ja mam BOSCH cerpadlo, aj RJ auto mam v podpise. Takisto som videl 406 s BOSCH rocnik ´98, takyto zoznam bude tazke zostavit, nie je lahsie si vyhliadnut voz a nasledne zistit ci ma vnutornosti BOSCH? Motor mam RHZ 80kW, ak to pomoze:) Pripadne pozriet service box, vyhladat si cerpadlo BOSCH a tam by mohlo pri nom by napisane do akeho modelu patri [upravil dne 10/5/11 19:07 Qcko] Citovat
smid29 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Ono když to auto je až na druhé straně ČR tak se těžko zjištuje co má za vnitřnosti. Bosche se dávali do různých ročníků. Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 No prave, preto je idealne mat VIN daneho vozidla a nie je problem ho tu preklepnut, pripadne sa opytat priamo majitela ... ale nikto nezaruci ze v tom a v tom aute je take a take vstrekovanie Citovat
smid29 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Tak to určitě nezaručí nikdo, pokud to ještě někdo šikovný navíc přehodil.... budu to tak muset udělat. Uvidím jak budou majitelé vstřícní s posíláním VIN. Citovat
comm Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ak ti nebude chciet poslat vin tak aspon vies ze mas usetrenu cestu. tak u commonrailov mas dva tipy cerpadiel siemens a bosch u nepriameho vstrekovania IDI mas bosch alebo lucas pri 2.1 su lucas epic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.