Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Guest dreamtalks
Odesláno

trochu pozde, ale taky ti ho pochvalim :0)

OT: jinak ta spotreba ? ty jezdis jen s kopce dolu a nahoru ho tlacis, ne ? :o)))))

Odesláno

Fakt ho netlačím a kdo mě zná trošku tak ví,že zrovna pomalu nejezdím ale využívám co nejvíc tempomat na dalkách a je to znát.

Jinak ta spotřeba mi příjde normální na dálky a okresky...

Guest dreamtalks
Odesláno

to jo, mimo mesto mi to papa taky do tech 10ti. Jen me zmatlo ze jsi z Prahy, ale asi ho \"vencis\" jen o vikendech

Odesláno

JJ jako kombinovaně se vejdu vpohodě kolem 10l a to tak vychazí a jen o vikendech s nim nejezdim dost často i během týdne.. jinak čistý město je kolem 11-12l ale to jezdím minimílně.

Odesláno

jj, tu spotřebu jsem taky koukal, obzvlášť při Johnově stylu jízdy...:D

já musím říc že mě ted šla spotřeba o 2L dolu po výměně svíček a jede to daleko lépe;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska zas drobná udržba výměna olejíčku (BMW 5W-40)a filtru a vyčistění KN vložky. Když to půjde tak budu měnit olej po cca 6-8tis podle toho jak to vyjde. Motoru to neuškodí spíš naopak. post-1871-14109618436815_thumb.jpg

Odesláno

dik :) a cistis jak casto ? .. po tech 10 tkm jak se myslim doporucuje nebo casteji ?

Odesláno

upřímně to čístím jak to vyjde ale většínou po cca 5tis a nebo podle nálady ale u coupe to budu čistit s každou výmenou oleje to je po cca 6-8tis.

Odesláno

jasny :) ja mam prave KN vlozku ted cerstve asi 2 mesice tzn od zatim posledni vymeny vzduchovyho filtru a jen jednou jsem na ni nedavno ze zvedavosti koukal jak je na tom .. no moc zasvineny to nebylo ale taky jen asi po 2 nebo 3 tisicich ze jo :) ..

Odesláno

Krásne kupé,,,ach, njn, Pininfarina...ale viac sa mi páči tá verzia, čo má Dreamtalks v avatare...to je nádhera...406 kupé je asi najkrajší Peugeot...teda, po 306ke :cool:

[upravil dne 5.7.2011 17:54 ferrari]

Odesláno

Tak drobná uprava ,,zadečku\" auta sundán rámeček na SPZ a znaky z kufru a myslím,že to hned vypadá o trošku líp.

post-1871-14109618438493_thumb.jpg

[upravil dne 6/7/2011 11:40 John]

Odesláno

Tak zatím jedna fotečka,konečně jsem měl čas a ,,nový\" kolečka jsem umyl a teď jen dorešit jakou šírku gum zda 215/45 nebo 225/45 a pujde se obouvat.

Ještě jednou díky Béďovi za obchod.

post-1871-14109618560727_thumb.jpg

Odesláno

Uz se tesim jak budou vypadat na aute :) Jinak hlasuju pro 215 vpredu a 225 vzadu :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...