Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.mám 2.1td a když se mi ohřeje na 70.stupňů,začne motor kolísat mezi 1300-1800ot.za min.Když se ohřeje nad 80.stupňů,tak vše jde jak má.Poradil by mi prosim někdo,čím by to mohlo být??díky

[upravil dne 6/5/11 10:15 Ferry]

Odesláno

Vymen zeleny snimac. Je to snimac teploty motora a je urceny vyhradne pre RJ. Stoji okolo 300kc to by som vymenil alebo si zmeraj hodnoty.

Ten snimac sa nachadza na boku hlavy, je umiestneny kusok od pal.filtra. Zeleny konektor!!!!!

Odesláno

Ten už jsem práve kupoval a vyměnil,ale zlobí to stejně.a Kdyby to mělo být čerpadlem,jak jsem se tu dočetl,tak by to nejspíš dělalo pořád,ale mně to dělá jen od těch 70-80stupnů

Odesláno
Vymen zeleny snimac. Je to snimac teploty motora a je urceny vyhradne pre RJ. Stoji okolo 300kc to by som vymenil alebo si zmeraj hodnoty.

Ten snimac sa nachadza na boku hlavy, je umiestneny kusok od pal.filtra. Zeleny konektor!!!!!

Ten už jsem práve kupoval a vyměnil,ale zlobí to stejně.a Kdyby to mělo být čerpadlem,jak jsem se tu dočetl,tak by to nejspíš dělalo pořád,ale mně to dělá jen od těch 70-80stupnů

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak a je to,už jsem to nevydržel a zajel za jedním šikulou.Ten to nastartoval, nechal to chvilku běžet a pak usoudil a vyměnil prý halův snímač.Odjel jsem a autíko jezdí jak hodinky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...