Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No neviem, tam to moc dobre netesni ani mne a jazdi mi to uplne normalne :) ... ale sprav to, a musim tiez uz konecne, nebolo casu doteraz :D (pozostatky mojich pokusov s EGR :D )

Odesláno

no to by si mohol aj z nejakeho tenkeho pliesku vystrihnut tu podlozku .. meď alebo hlinik.. podla mna

edit ... : malo by to byt ta 3 na obrazku .. objednavaci kod je 0348 N6

[Edited on 10/5/11 21:51 Durii]

post-32263-14109617195056_thumb.jpg

Odesláno

no najjednoduchsie to budes mat v peugeote tam im povies tento kod a mali by viediet o co ide .. ale ja uz v nich moc nemam doveru .. lebo bol som sa tam pytat raz na spodny silentblok motora a zaspieval mi ze 31 eur .. tak som siel do mototechny obycajnej tam som si ho za 7,50 kupil :D

Odesláno
dal som ti tam sipku .. tie dva medzi sebou prehodis .. staci ked prehodis hadicky a konektory... nemusis ich zhadzovat

vymene tak ako si dal navod a ako aj ini pisali, ale nepomohlo :(

este v piatok ideme menit to tesnenie

Odesláno

no sice to nepomohlo ale můžeš si odškrtnout další věc co ti v autě funguje tím si vyřadil že to těma ventilama není....napiš po výměně těsnění ;)

Odesláno
no sice to nepomohlo ale můžeš si odškrtnout další věc co ti v autě funguje tím si vyřadil že to těma ventilama není....napiš po výměně těsnění ;)

urcite dam vediet ked to tesnenie vymenim. zaroven idem menit aj palivovy filter

Odesláno

tak pozor při povolování je to u těch hadiček dost křehký ať to neulomíš jako já a nemusíš měnit celou nádobku.... majitel přede mnou to asi nikdy nedělal a bylo to strašně zakousnutý doporučuji potom závit něčím pomáznout indulonou třeba

Odesláno
tak pozor při povolování je to u těch hadiček dost křehký ať to neulomíš jako já a nemusíš měnit celou nádobku.... majitel přede mnou to asi nikdy nedělal a bylo to strašně zakousnutý doporučuji potom závit něčím pomáznout indulonou třeba

oukej, ja si necham poradit :)

Odesláno

Ked uz si pri tom tesneni, tak si rovno kup aj to mensie ktore tesni EGR, to je sice plechove ale aj tak ked uz to rozoberies...a hlavne riadne vycisti, vnutri najdes dost prekvapeni :D

To tesnenie na sani stoji do 1€, je to obycajne papierove :papa

Odesláno
Ked uz si pri tom tesneni, tak si rovno kup aj to mensie ktore tesni EGR, to je sice plechove ale aj tak ked uz to rozoberies...a hlavne riadne vycisti, vnutri najdes dost prekvapeni :D

To tesnenie na sani stoji do 1€, je to obycajne papierove :papa

hod prosim ta foto, ktore to je, resp. kde sa nachadza

Odesláno

takze, dali sme to dole a co sme tam nenasli, brutalny bordel, najblizsie co budem robit na aute, no az po vymene oleja v blizkej dobe, bude to budem musiet dat dole rozdelovac nasavania a ten poriadne vycistit, pretoze ten bude zasraty jak hovado, kedze mi stacilo co som videl ked som dal dole to hlinikove koleno.

takze vycistenie toho kolena a vymena testenia pomohlo, a hura na vycistenie celeho rozdelovaca sania.

diky chalani za vsetky rady ktopre ste mi dali.

a keby nahodou niekto potreboval a nedel zohnat to tesnenie tak ich mam este 9. to mi tak predali v peugeote 10 kusov za 5€ s dph.

Odesláno

Tak jedno tesnenie si hned zajednavam :D ... a hovoril som ti ze tam nades prekvapenie, ja ked som to cistil, tak som to mal este 2 dni na rukach ten bordel :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...