matejgigi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Zdravím Vás, včera som sa viezol na 207 SW, 1.6 HDi, r. v. asi 2009 a spomenul som majiteľovi, že existuje toto super fórum, ktoré by mohlo pomôcť s jeho problémom, pískajúcim brzdovým pedálom. Po uvoľnení brzdového pedála ide z týchto miest v kabíne auta akýsi piskľavý pazvuk, ako keby bolo treba niečo namazať. Ale keď sme sa pozerali z blízka na tento brzdový pedál, tak tam nie je čo premazať... Nemáte s tým niekto nejakú skúsenosť, alebo nestretli ste sa s tým niekto? Vopred ďakujem Citovat
antal Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Robí to pokaždé alebo len občas?Neskušali ste či to nejde zvonku,lebo niekedy sa ten zvuk tak rozlieha... Citovat
matejgigi Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Práveže to robí po každom zabrzdení... No dobre a keby to bolo z vonku, tak čo môže \"vrznúť\" po uvoľnení brzdového pedála? Citovat
jaroe Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ja som mal pred par týždňami veľmi podobný problém, ale so spojkovým pedálom. Nastriekal som WD-40 a piskot prestal, odvtedy mám pokoj. Citovat
matejgigi Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Ale vraj na brzdovom nie je čo nastriekať, neviem... Vyskúšame, uvidíme... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.