PetrRS Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 Chlapi, mám dotaz Nemám origo teploměr vody a mám jen kontrolku (sice už mám externí budík na teplotu dodělaný ale to neřeší tu kontrolku) Když se zapne klíček do první polohy, měly by se rozsvítit kontrolky oleje a teploty vody jestli se nemýlím. Mi se rozsvítí jen ten olej. Budíky jsem rozdělal (nemám žárovičky ale diody) a při zapnutí klíčku ta dioda jemně problikne. Poraďte mi prosím, zda mám sehnat nějakého elektrikáře a vyměnit diodu, popř. hledat závadu někde jinde. A prosím jaký drát vede k té kontrolce? Budíky mám digitální... Děkuji všem :papa:papa [upravil dne 26/4/11 19:15 PetrRS] Citovat
PetrRS Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 Asi zatím nikdo neřešil podobný problém, že? Citovat
HCman Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 skus najit origo modre 1pin cidlo na kontrolku a skratovat ho na kostru, vtedy ma ta kontrolka svietit... Citovat
PetrRS Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 skus najit origo modre 1pin cidlo na kontrolku a skratovat ho na kostru, vtedy ma ta kontrolka svietit... Při skratování se nic neděje, ale rozsvítí se při odpojení zeleného čidla a současně se spustí větrák. Tak nevim, asi je to OK... V tom případě nevím na co je tam to modré čidlo, když zelené by mělo být pro ŘJ a modré pro budíky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.