Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no zpívá se někdy o něm ve starších punkovejch písničkách. Když ho hodíš do pivka, začnou se dít zajímavý věci, to ti ale nedoporučuju. Jo občas se tím ředí herák, ale to si asi taky slyšet nechtěl:cool:

Odesláno

Jednoznačně návykový s požadavkem těla na zvýšení dávky. Měl jsem kamaráda, který usnul až po platíčku, bohužel měl. Po platíčku a půl usnul, ale už ho nevzbudili.

Nejlepší lék na spaní je \"únava\" takže odpoledne naštípat fůru dříví, přeházet hromadu písku (aby mohl dobře proschnout) pokud bydlíš v paneláku a na takovéto aktivity nemáš prostor, tak lze velmi jednoduše vyvolat únavu například, vyběhnutím 0-10 patro tak 10x večer v 19:00 (míň pater - víc výběhů) pak lehká rychlá sprcha a budeš spát jako nemluvně + může tě hřát dobrý pocit u srdce že si vykonal hodně pro své zdraví... (další důvod pro spravedlivý spokojený spánek)

Odesláno

já bych se Lukáši na Diazepam vysral, jsou jiný léky na kterých závislost není buď žádná nebo mírná, které se dá lehce zbavit. Můj příspěvek výše je jen jako fór se vzpomínkou na hodně dávný časy :papa

Odesláno

dceri to davame pri neustavajicim epileptickym zachvatu. zklidnuje nervove vzruchy. maximalka je nekde okolo 10mg na 10kg vahy osoby denne, jinak hrozi zastava dechu.na spani by 5mg melo stacit, ale ja bych to nebral. nejsem doktor, tohle je jenom ze zivota!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...