Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Presne to je to tusim v prasiciach ide hlavna cesta smer kulhan takze tam sa dava prednost protiiducim... V Jacovciach uz neviem ako je ta krizovatka ale tam by to bolo tusim po hlavnej ceste jedine sa stretnut na tovarnickej na krajnici alebo ako... A zevraj na zraz ide aj dopravny policajt tak nam ukaze ako sa riadi krizovatka a mame hlavnu cestu... :D:aut

Odesláno

presne ako pise jano ...

o tej spanilke som uz uvazoval ale zial nieje poriadne parkovisko odkial by sa to dalo zrealizovat a keby aj je tak by to bola jazda cez mesto a na to by som musel vybavit povolenie u flojdov a tam uz moje kompetencie nesiahaju ked mozem tak fizlom sa vyhnemm:D

V TT to bolo ine to bola spanilka mimo mesta ...

ale ak su nieake nvrhy tak sem snimii kazdy dobry napad je vitanii:roker

Odesláno
Veru ide,ide. ale z Prievidze. Takže tam Vám to nebude riadiť..:D:D

a vybavit by sa to teda nieako nedalo u Topolcancov ci ako to je ked si od toho fachuu :)

ty bi si nam stym mohol poradit?

Odesláno
Presne to je to tusim v prasiciach ide hlavna cesta smer kulhan takze tam sa dava prednost protiiducim... V Jacovciach uz neviem ako je ta krizovatka ale tam by to bolo tusim po hlavnej ceste jedine sa stretnut na tovarnickej na krajnici alebo ako... A zevraj na zraz ide aj dopravny policajt tak nam ukaze ako sa riadi krizovatka a mame hlavnu cestu... :D:aut

neviem scim si to pleties ale v prasicaich ziadnu prednost nedavas tam je hlavna cesta az na duchonku vlastne od TO az na duchonku ides stale po hlavnej :aut

Odesláno

doteraz som bol s nim. skoda ze som nemal notebook so sebou. zajtra sa ho opytam ako sa to vlastne riesi a co na to treba.

myslim ze mame niekoho v TO co by vedel poradit.

ja to tam velmi nepoznam tak mi napiste odkial presne chcete vystartovat a ja to skusim pozistovat a vybavit.aspon teda ten hromadný start. potom to uz bude na vas aby ste nikoho nepustili medzi seba:D:D:D

Odesláno

mno dokial fakt v TO najst miesto odkial vyrazit myslim takemiesto kde to kazdy pozna ako dalo by sa od Tesca ale tam je jeden kruhac a dve hlavne krizovatky atam by sme potrhali cize to je o nicoím a druhe co ma napada je od zimneho stadionu ale to zas asik polovica nevie kkde to je mno jedine odtial by to bolo realne ale aj tam je vyjazd na hlanu cestu cize zas nic moc vazne v TO niet miesta odkial :myslim co to poznate skuste poradit ze odkial?

a ty to skus zistit co je kto mu treba...dikii

Odesláno
mno dokial fakt v TO najst miesto odkial vyrazit myslim takemiesto kde to kazdy pozna ako dalo by sa od Tesca ale tam je jeden kruhac a dve hlavne krizovatky atam by sme potrhali cize to je o nicoím a druhe co ma napada je od zimneho stadionu ale to zas asik polovica nevie kkde to je mno jedine odtial by to bolo realne ale aj tam je vyjazd na hlanu cestu cize zas nic moc vazne v TO niet miesta odkial :myslim co to poznate skuste poradit ze odkial?

a ty to skus zistit co je kto mu treba...dikii

a este jedna vec. asi budem potrebovat aj pocet aut. aspon priblizne

Odesláno

ide niekto zo zapadneho Slovenska ? alebo okolie Trnavy-Hlohovec ? za by som sa pripojil...

nech tam nejdem sam.... to by bol moj prvy zrazik v zivote...

snad sa tam niekto o mna postara, alebo si ma tam vsimne :D:D:D

Odesláno
ide niekto zo zapadneho Slovenska ? alebo okolie Trnavy-Hlohovec ? za by som sa pripojil...

nech tam nejdem sam.... to by bol moj prvy zrazik v zivote...

snad sa tam niekto o mna postara, alebo si ma tam vsimne :D:D:D

tak to budeme dvaja tenkrát poprvé:D:D:D

aspoń bude sranda.

ale vyzeraju to byt vpohode ludia.sak uvidime:roll

Odesláno
Ak chces tak z NR som chcel spravit malu spanilku aj pojdes cez NR...

Ak je to pre mňa, tak áno pôjdem cez NR a môžeme sa potom dohodnúť že by sme sa dakde stretli. (napr. BauMax) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...