Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mlhy jsou do mlhy... Takhle studené světlo je na houby i za obyčejné tmy. Natož už při jen vlhké silnici. Neuvidíš ani prd. Já mám xeny i v mlhách.. ale krásných 3000K.

Odesláno
No mlhovky mi treba jsou pri pouziti HID na nic. Jelikoz pri klasicke vlaknove H7 jsem zapnuti mlhovek poznal, Ale pri kombinaci HID a mlhovek rozdil nepoznam.

A myslim ze v desti jezdit s mlhovkama to je taky docela o nicem, nemluve o tom ze hodne oslnujes...

Mlhovky jsou o zcela jiném kuželu světla a měly by být mnohem teplejší. Třeba u renaulta - scenica nepoznáš zapnutí mlhovek ani se standardními žárovkami...
Odesláno
HID neee, našetři a kup originál xeny se vším co k nim patří (náklonová čidla), vždy když vidím HID, tak se mi v ruce šponuje kladivo. Kurník najezdím opravdu dost km a proč si mám nechat kazit oči od neschválených světel. Nejlíp svítí to co je od výrobce originál bez modrých nádechů a pod, prostě kup kvalitní žárovky, pokud máš zašedlé paraboly, tak je rozdělej a opatrně je suchým flanelem vyčisti a uvidíš toho světla co budeš mít večer před autem a nebudeš nikoho prudit, nějakýma stupidníma HID, nebo modrýma žárovkama...

to je aspon slovo! jeste ze policajti to dost razantne pokutuji! hid patri do popelnice a ne do paraboly ktera je stavena na zarovku a ne na vybojku

Když už to tvrdíš, víš aspoň proč to tak je? A mám na mysli technické aspekty. ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...