Edison Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Mlhy jsou do mlhy... Takhle studené světlo je na houby i za obyčejné tmy. Natož už při jen vlhké silnici. Neuvidíš ani prd. Já mám xeny i v mlhách.. ale krásných 3000K. Citovat
Edison Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 No mlhovky mi treba jsou pri pouziti HID na nic. Jelikoz pri klasicke vlaknove H7 jsem zapnuti mlhovek poznal, Ale pri kombinaci HID a mlhovek rozdil nepoznam. A myslim ze v desti jezdit s mlhovkama to je taky docela o nicem, nemluve o tom ze hodne oslnujes... Mlhovky jsou o zcela jiném kuželu světla a měly by být mnohem teplejší. Třeba u renaulta - scenica nepoznáš zapnutí mlhovek ani se standardními žárovkami... Citovat
Edison Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 HID neee, našetři a kup originál xeny se vším co k nim patří (náklonová čidla), vždy když vidím HID, tak se mi v ruce šponuje kladivo. Kurník najezdím opravdu dost km a proč si mám nechat kazit oči od neschválených světel. Nejlíp svítí to co je od výrobce originál bez modrých nádechů a pod, prostě kup kvalitní žárovky, pokud máš zašedlé paraboly, tak je rozdělej a opatrně je suchým flanelem vyčisti a uvidíš toho světla co budeš mít večer před autem a nebudeš nikoho prudit, nějakýma stupidníma HID, nebo modrýma žárovkama... to je aspon slovo! jeste ze policajti to dost razantne pokutuji! hid patri do popelnice a ne do paraboly ktera je stavena na zarovku a ne na vybojku Když už to tvrdíš, víš aspoň proč to tak je? A mám na mysli technické aspekty. ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.