Fredino Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 caute chlapi mozno to tu uz bolo neviem ale radsej sa spytam...mam problem z budikmy ide oto ze rano nastartujem a idem do prace priblizne tak za 15 minut jazdy mi padne ukazovatel rychlosti na nulu a je citit taky mensi pokles vykonu ale po takych 10-15 minutach to znovu naskoci a je citit zase ako sa zdvihne vykon,je to budikmi alebo dajakym cidlom na prevodovke? maju tieto 206-stky problemy z elektrikou? ide o auto P-206 2.0hdi 66kw,r.v 2001 dakujem za postrehy som uz zufali a uz viem ze diagnostika to nemusi zistit Citovat
ujomarian Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 neviem ci ti to pomoze, mne sem tam tiez padli pocas jazdy vsetky rucicky na nulu a rozsvietili sa vsetky kontroly ale pokles vykonu som nemal. Skoncilo to tym ze jedn rano po nastartovani mi sa rucicky nepohli a ani jedna kontrolka nezasvietila - pomohla vymena za iné pouzite budíky. Citovat
Fredino Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 nadtym som uz rozmyslal ale zase nemozem zohnat take budiky to su tie stare klasiky a tych je malo este skusim vrakac pri Hodonine Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.