slopperjoe Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 ahojte, ma niekto podobny problem - ked je auto dlhsie na slnku, pri jazde po hrboch sa zacnu ozyvat vrzave zvuky z dveri, pravdepodoben ako sa tesnenie dotyka karoserie. Je to dost neprijemne. Ma niekto napad ako to odstranit? Auto je este v zaruke. Citovat
nikol Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak to neřeš a zajeď tam. Záruka je od toho, aby se vychytaly všechny mouchy. A mě to nedělá ale to bude tím,že mám jiný model:D:P:D Citovat
JohnyLee Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 ahojte, ma niekto podobny problem - ked je auto dlhsie na slnku, pri jazde po hrboch sa zacnu ozyvat vrzave zvuky z dveri, pravdepodoben ako sa tesnenie dotyka karoserie. Je to dost neprijemne. Ma niekto napad ako to odstranit? Auto je este v zaruke. Nedělá mi to... Možná je to tím, že mám puštěné rádio...:D:D Jinak záruka je od toho... jl Citovat
rick Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Na těsnění byl vždycky silikon,mělo by pomoct to nastříkat,jinak já zatim nic nepozoruju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.