Lukáš406 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak jeden negativní bod pro Storex. Scháněl jsem pojistné šrouby s rovnou dosedací plochou. Přijdu do Storexu a ptám se jestli mají tyhle šrouby. Paní se začne koukat do počítače a ptá se na jaké auto. Tak ji to všechno říkám a mezitím se podívám do vytríny a vidím je tam. Říkám to jsou oni. Ale paní že né že podle počítače to jsou jiné a musí se objednat. Tak po pár minutech dohadování jsem zašel do auta pro jeden šroub. Tak paní změnila názor a já že jsi teda vemu. Tak paní je vyndá z vytríny, připravuju jsi kartu, že zaplatím a ona mi řekne že jsou zamluvené a jiné nejsou. Tak řekl nachle a šel jsem. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 možná šrouby neměly stoupání závitu 1.25, nutné pro peugeot:myslim Citovat
Lukáš406 Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Bylo tam napsáno m12x1,25x34. Nejvíc mně naštvalo to že je veme z vitíny a pak ti řekne že jsou zamluvené. Jinak vypadaly takhle Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 pokud ti pasovala i délka šroubů, tak jsou správné (šroub by měl být v náboji zašroubován cc8-10mm) jinak lidi jsou různý, říkala babička Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.