martinjonas Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 zalozil som dalsiu temu a prosim o pomoc. Stale sa hrabem v aute z dovodu sfunkcnenia centralneho zamykania,uz som prisiel na vela dolezitych veci,nasiel som na nete schemu,ale neviem najst RJ centralu.pozeral som vsade,niekde pisu ze by mala byt pod operadlom zadnej sadacky,tam nieje,pod volantom o oblasti poistkovej skrinky tiez nie........ kde je teda ta RJ,jedna sa peugeot 106 I. rv.1998 1,0 Citovat
martinjonas Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 RJ najdena.....nachadza sa za poistkovou skrinou pod volantom. poistkovu srinu treba demontovat 4 x torx,za nou je taky biely panel a uplne navrchu toho panela je RJ centralu,je to riadne zasite,treba odskrutkovat dve matice ,ktore drzia ten panel a cely ho potom povytiahnut smerom dole. pravdepodobne ta moja RJ sa vyskratovala,nakolko je z nej citit zapach po horeni,musim teda zohnat bud novu alebo na vrakaci.....neviete niekto ci to pasuje aj z inych tipov PSA ta moja ma oznacenie KIEKERT B95 9611914080 [upravil dne 2/4/11 13:23 martinjonas] Citovat
martinjonas Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 origo peugeot nahradne diely centralu: riadiaci motorcek 5 pinovy .....68.- RJ centralu..............................93.- vysielac a prijimac..................330.- ceny v EUR:o [upravil dne 4/4/11 14:06 martinjonas] Citovat
Pipisekr Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 taky jsem to řešil ale pak jsem se na to vykašlal.mím to ve 2 dveřáku takže ty dveře zavírám manuál. za tu cenu se to ani nevyplatí a když něco najdeš na vraku tak to vypadá úplně stejně. Citovat
HCman Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 a preco tam misto ty puvodni rj nepripojit nejakou jinou? treba z univerzalniho centralu na dalku. normalne to pojede i klicem i dalkou. cely central na netu koupis za cca 70€ aj s 2ks ovladacmi. motorceky pouzijes ty origo co mas v aute, kabelaz taky. iba ucvaknes tu puvodni rj a napojis novou ;-) Citovat
Guest Ftigr Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ahoj lidi, budu do 106tky připojovat na stávající centrál dálkové ovládání. Schéma mám a už jse to dělal na Felicii. jen se chci zeptat zda nevíte která barva vodiče je zamykací a která je odemykací impuls. Jsou tam buď béžové nebo šedé vodiče. Alespoň myslím.Díky Citovat
sht Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Já jsem to skusil, záleží na tom jestli je motorek zapojen ovládáním kostrou nebo +, ale je nejjednodužší to skusit Citovat
martinjonas Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 central je konecne funkcny,vymenil som riadiaci motorcek,RJ prijimac a vysielac..... Citovat
rzbiker Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 ahoj taky mi přestal jít z ničeho nic centrál a nevím si rady Citovat
JakeThor Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zdravim, taky mam ten problém, že mi nefunguje central. Zkoušel jsem vyměnit baterku v klíči a nepomohlo to. Mohl by mi to tu někdo polopatisticky vysvětlit co s tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.