Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konfigurace oranžového MFD displeje..

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...

mám klasický miznoucí diplej v mé 607 bezCANu.. Půjčil jsem si od známého krabici různých Peugeot diplejů s tím, že nějaké zkusím zfunkčnit...

Když zapojím displej z Peugeota 406, který měl navigaci (diplej je krom part numberu totožný s displejem z 607),

tak komunikuje s BSI, ukazuje spotřebu, teploty, rádio - vše..

Jenže s tím displejem mi nejde měnič CD, ovládání rádia pod volantem a stále se snaží zobrazit navigaci...

Znamená to, že prostě nelze použít tento displej, nebo mu lze někde vysvětlit, že prostě navigaci NEMÁM!!!..

Když se diagnostikou připojím na displej, tak mohu řešit propojení s nevímčím, ale navigace tam není... Ovládání pod volantem taky ne...

Prosím o pomoc...

macman

[upravil dne 30/3/11 16:58 macman]

Odesláno

Sorry za doublepost..

Takže už vím jak zprovoznit CD měnič.. To jsem v nastavení přehlédl...

Takže mi momentálně nefunguje pouze ovládání rádia pod volantem... A zbytečně nabízí navigaci...

Ten displej z té 406ky je stejný krám jako ten můj.. Sice ještě nemizí, ale dostává se pod něj vzduch a začínají se dělat mapy...

ovšem..

Podařilo se mi v autě rozchodit uplně jinej dispej z nějaký 206ky, nebo 307ky.. Sice má absolutně jiný upevnění, ale tyhle displeje na druhou stranu prý nikdy neumírají...

Takže by to mohlo být řešení pro majitele 607ky, kterým by nevadila trošku jiná barva podsvícení.. :-)

chová se stejně.. nejde ovládání pod volantem - jinak vše OK...

Odesláno

CD měnič a ovl. páčka se musí nastavit v orig. diagnostice Peugeot. Navigace se musí v dia zakázat. Stejně jsem postupoval se 406, grafický displej C jsem vyměnil za jednoušší B. Zkoušel jsem i displej z 307 a fungoval.

Odesláno

Diagnostiku samozřejmě mám.. potřebuju poradit, kde to nastavit.. V nastavení displeje jsem nastavil propojení s changerem.. Propojení s ovládáním pod volantem a navigací tady není...

macman

Odesláno

Ještě bych si dovolil položit pár doplňujících otázek ohledně principu diagnostiky...

Zaráží mne totiž jedna věc.. Ať dám do auta jakýkoliv displej (rozuměj z jakéhokoiliv typu auta), tak na diagnostice mám možnost nastavování totožných položek..

Diagnostika mi nabízí položky podle zadaného modelu auta, nebo se fyzicky zeptá displeje, jaké jsou jeho možnosti konfigurace???

Jsem zvyklej spíše na VW auta, kde nehraje roli co mám za auto.. prostě se připojím k jednotce a přizpůsobit mohu co chci, pokud vím jak.. Peugeot Planet je proti tomu obrázková hračka, kde sice mohu odpovědět ANO/NE, ale pouze na to co se mne ptá...

Nebo se dá v diagnostice Peugeot nastavovat něco klidně způsobem že zadám adresu a hodnotu??? nebo třeba kompletně vyčíst konfiguraci a přepsat do jiné jednotky???

Popřípadě.. dá se z displeje vyčíst obsah celé EPROM a přeflashovat do jiného displeje.. Na první pohled mají všechny displeje totožný HW...

Prostě zatím jsem nějak nepřišel na to, jak PP2000 vlastně po stránce principu funguje.. :-(

macman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...