Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Verzia je OK,tak skus popisat presne postup od stiahnutia az po vlozenie CD do rt3.Mozno to vyznie hlupo,ale inaksie sa poradit neda,lebo iny problem ako v napaleni,pripadne v probleme rt3 s citanim CD nevidim.

Odesláno

Stahl jsem z odkazu mapu, vypálil v programu Ashampoo Burning Studio 6 FREE jako vypálit cd disc z obrazu discu. Vložim cd do radia, najedu pres menu na navigaci a chci napsat cílovou adresu, ale bohužel to píše že cd není navigační, vložte cd.

Odesláno

Sorry, jsem otravnej, nekde to tady asi bude. Ale nemam už na to nervy,auto mam teprve třetí den a sere se na tom uplně vše. Koupyl jsem na Kladne přímo u peugota. První zavada byla střecha, otevřel jsem ji a už nešla zatahnou, tedka navigace nejde a další věc je olej v expanzni nadobe na chladící kapalinu.

Odesláno
Stahl jsem z odkazu mapu, vypálil v programu Ashampoo Burning Studio 6 FREE jako vypálit cd disc z obrazu discu. Vložim cd do radia, najedu pres menu na navigaci a chci napsat cílovou adresu, ale bohužel to píše že cd není navigační, vložte cd.

A co ta rychlost vypalování? Kolikátkou jsi ty mapy pálil?

Odesláno

rychlost je 10x. jinak navigaci teda už nerozchodim protoze mi už nejde vytahnou puvodni cd co jsem vypaloval v ashampoo. Asi mam smulu na auta. Zkusím to vratit na zkrytou vadu. Fakt mi je z toho až k plači.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...