adam.bogocz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 řekl bych že to je sledování zásilky od zásilkové služby FedEx Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Přesně tak. Jsem zvědav jaký kvartál digitalizace to bude. 2010-11 byly 2Q 2009 Citovat
jarda007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravim, mam dotazek, na nove mapy take cekam, snad se co nejdrive objevi, kazdopadne mam dotaz, mozna trosku blbej, potrebuji nyni hlavne mapu Rakouska, jedu do Vidne a okoli, takze musim do sve RT3 hodit NW Europe jako nejpodrobnejsi? Tu tam nyni mam a vim, ze treba Nemecko ma svoji mapu, tak netusim, zda treba pro tu Viden a okoli neni i neco jineho, budu potrebovat najit par ulic, tak at se neztratim :-) Diky Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 SIF+ Q4_2010 docela rychlost, na to že jsem je v neděli večer objednával .... @Jarda Rakousko je na CD s CZ a Mittel Europe. [upravil dne 6/12/11 12:13 od Milhaus65] Citovat
jarda007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Diky moc za info, jen se zeptam, nemas zkusenost, co je treba lepsi? Nebo je to nastejno? A tu druhou predpokladam myslis Midden, koukam na ni zrovna na foru Citroen :-) Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Kvalitou dat je to na stejno, a protože pojedeš s čech tak Eastern E NW Citovat
jarda007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Jeste jednou diky, necham mapu jakou tedy mam a budu se tesit na novou :-) Mej se, ja jdu zjistovat jeste jeden problem :-) Kvalitou dat je to na stejno, a protože pojedeš s čech tak Eastern E NW [Edited on 6/12/11 13:22 by jarda007] [Edited on 6/12/11 13:22 by jarda007] Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 teď to po sobě čtu \" z čech\" ach jo Citovat
jarda007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Njn, to se muze stat teď to po sobě čtu \" z čech\" ach jo Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zkoušeno půl hodiny zatím tyto změny: Konečně !!! v čechách TMC, vyskočila mi uzavěrka v Brně, Na CD CZ, SK atd chybí Rakousko, Nové dálnice před Vídní Nový Pražský obchvat k D1 Doplněna chybějící popisná čísla u nás ve městě, kruháče atd Doplněna geodata, zeleň, POI atd nelze asi už vůbec hledat v CZ podle PSČ Zdá se mi to takové barevnější, asi nové barevné značení silnic, priority. Největší změna je kromě nových mapových dat TMC, to jsem už nečekal, nechápu proč jim to trvalo tolik let. Jediné co mě napadá je souvislost s RT6 , kde by už bez toho neobstály a je to od stejného výrobce. Tak toho využili. Citovat
jarda007 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Tak to jsem zvedav az to budu moci take vyzkouset :-) Jsem zvedav kudy me nazene stara mapa, kdyz jsou u Vidne nove casti dalnic :-) A co se tyce toho TMC, predpokladam, ze to bude fungovat jen na ´origo´ CD... Za obchvat jsem rad, ale co se tyce noveho propojeni v R10 s vypadovkou na Usti a Teplice, to tam asi neni, ze? Zkoušeno půl hodiny zatím tyto změny: Konečně !!! v čechách TMC, vyskočila mi uzavěrka v Brně, Na CD CZ, SK atd chybí Rakousko, Nové dálnice před Vídní Nový Pražský obchvat k D1 Doplněna chybějící popisná čísla u nás ve městě, kruháče atd Doplněna geodata, zeleň, POI atd nelze asi už vůbec hledat v CZ podle PSČ Zdá se mi to takové barevnější, asi nové barevné značení silnic, priority. Největší změna je kromě nových mapových dat TMC, to jsem už nečekal, nechápu proč jim to trvalo tolik let. Jediné co mě napadá je souvislost s RT6 , kde by už bez toho neobstály a je to od stejného výrobce. Tak toho využili. Citovat
Mike407 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Proč myslíš, že by to mělo fungovat jen na originálníh CD? Když někdo uloží na net image originálního CD, tak je přece úplně identické jako originál. Problém byl v tom, že pro ČR nebyly na mapovém CD pro RT3 kódy, pomocí kterých by navigace dokázala rozpoznat a použít TMC zprávy. Například v Německu to fungovalo normálně... Citovat
kajvet Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mike407: přesně tak.... v zahraničí mi to taky fungovalo ihned... Takže stačí neorigo CD... Teď jen ho sehnat :-) Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 TMC v ČR a na RT3 ? tak to by bylo vážně supr Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Funguje to dobře. Vyskakují mi tady hlášky v okolí. Brno, Uherský Brod atd. Ze Slovenska zatím nic i když se snaží něco vydolovat ze stanice Jemné. Jediné minus je , že se to nedá počeštit a hlašky vyskakují v jazyce z jakého se RT3 překlápěla do češtiny. Je to tabulka kodů uložená na CD. Každé CD se nafouklo tak o 15-20% dat. Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 A nemusíš mít tu stanici kde se RDS-TMS vysílá puštěnou, že? ... hádám že by to mohl číst druhý tuner Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 A ani ji nemusím předvolit? Ta navigace si ty TMS stanice sama najde? Já jen proč je na dálnicích vypsaná ta frekvence Citovat
Mike407 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Milhaus65: Psal jsi, že tam přibyla nějaká zeleň... Znamená to, že tam konečně doplnili chybějící lesy? Nemůžu si pomoct, ale bez nich ty mapy vypadají opravdu divně. To bych se potom nedivil, že jsou ta data objemnější... Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nene, to dělá druhý tuner, nezavisle. Stanice TMC je vidět v menu TMC. Citovat
mzachar Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mne to vobec nepride ako zly napad... I\'m in Niekto dalsi ? kdyby se nasel nekdo kdo by chtel mapy na 2012 tak moc jako já.. tak tady http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/12187-europe-2011-2012-navidrive-rt3-2.html#post108048 se sbírá kolekce, teda spíš se zatím hledají lidi... když se to rozdělí mezi 20 lidí tak to pak bude za hubičku.. čím více tím lépe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.