Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam dotazek, na nove mapy take cekam, snad se co nejdrive objevi, kazdopadne mam dotaz, mozna trosku blbej, potrebuji nyni hlavne mapu Rakouska, jedu do Vidne a okoli, takze musim do sve RT3 hodit NW Europe jako nejpodrobnejsi? Tu tam nyni mam a vim, ze treba Nemecko ma svoji mapu, tak netusim, zda treba pro tu Viden a okoli neni i neco jineho, budu potrebovat najit par ulic, tak at se neztratim :-) Diky

Odesláno

Jeste jednou diky, necham mapu jakou tedy mam a budu se tesit na novou :-) Mej se, ja jdu zjistovat jeste jeden problem :-)

Kvalitou dat je to na stejno, a protože pojedeš s čech tak Eastern E NW

[Edited on 6/12/11 13:22 by jarda007]

[Edited on 6/12/11 13:22 by jarda007]

Odesláno

Zkoušeno půl hodiny zatím tyto změny:

Konečně !!! v čechách TMC, vyskočila mi uzavěrka v Brně,

Na CD CZ, SK atd chybí Rakousko,

Nové dálnice před Vídní

Nový Pražský obchvat k D1

Doplněna chybějící popisná čísla u nás ve městě, kruháče atd

Doplněna geodata, zeleň, POI atd

nelze asi už vůbec hledat v CZ podle PSČ

Zdá se mi to takové barevnější, asi nové barevné značení silnic, priority.

Největší změna je kromě nových mapových dat TMC, to jsem už nečekal, nechápu proč jim to trvalo tolik let. Jediné co mě napadá je souvislost s RT6 , kde by už bez toho neobstály a je to od stejného výrobce. Tak toho využili.

Odesláno

Tak to jsem zvedav az to budu moci take vyzkouset :-) Jsem zvedav kudy me nazene stara mapa, kdyz jsou u Vidne nove casti dalnic :-) A co se tyce toho TMC, predpokladam, ze to bude fungovat jen na ´origo´ CD... Za obchvat jsem rad, ale co se tyce noveho propojeni v R10 s vypadovkou na Usti a Teplice, to tam asi neni, ze?

Zkoušeno půl hodiny zatím tyto změny:

Konečně !!! v čechách TMC, vyskočila mi uzavěrka v Brně,

Na CD CZ, SK atd chybí Rakousko,

Nové dálnice před Vídní

Nový Pražský obchvat k D1

Doplněna chybějící popisná čísla u nás ve městě, kruháče atd

Doplněna geodata, zeleň, POI atd

nelze asi už vůbec hledat v CZ podle PSČ

Zdá se mi to takové barevnější, asi nové barevné značení silnic, priority.

Největší změna je kromě nových mapových dat TMC, to jsem už nečekal, nechápu proč jim to trvalo tolik let. Jediné co mě napadá je souvislost s RT6 , kde by už bez toho neobstály a je to od stejného výrobce. Tak toho využili.

Odesláno

Proč myslíš, že by to mělo fungovat jen na originálníh CD? Když někdo uloží na net image originálního CD, tak je přece úplně identické jako originál. Problém byl v tom, že pro ČR nebyly na mapovém CD pro RT3 kódy, pomocí kterých by navigace dokázala rozpoznat a použít TMC zprávy. Například v Německu to fungovalo normálně...

Odesláno

Funguje to dobře. Vyskakují mi tady hlášky v okolí. Brno, Uherský Brod atd. Ze Slovenska zatím nic i když se snaží něco vydolovat ze stanice Jemné. Jediné minus je , že se to nedá počeštit a hlašky vyskakují v jazyce z jakého se RT3 překlápěla do češtiny.

Je to tabulka kodů uložená na CD.

Každé CD se nafouklo tak o 15-20% dat.

Odesláno

Milhaus65: Psal jsi, že tam přibyla nějaká zeleň... Znamená to, že tam konečně doplnili chybějící lesy? Nemůžu si pomoct, ale bez nich ty mapy vypadají opravdu divně. To bych se potom nedivil, že jsou ta data objemnější...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...