Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Scratch:taky jsem to řešil..bud ty micheliny ale stačí 2ka,3ka je drahá,je to novinka nebo dunlop roadsmart zadní jsem viděl za 3100.

kamarád ty dunlopy má na sv-litr a má 8tis a nekochá se:D

a taky záleží jak jezdíš.jestli fakt kudlu tak to chce něco měkčího..

Odesláno

beginner :), jezdim podle predpisu, a hodlam tak minimalne dva roky jezdit, protahnu to jedine po rovine, kde fakt uvidim. S motorkou se budu seznamovat, takze proto :)

jinak zacinam uvazovat opravdu o te pilot road 2, je levnejsi cca o 2200 na sade, coz uz je znat.

Odesláno

no asi takhle, tady kousek ode me je tipek co celej zivot dela motorky, dela i servisaka na dakaru a tenhle olej maj vyzkousenej v tech opravdu extremnich podminkach. to samy, nikdy by nedoporucil desticky goldfren, na zavodu vydrzej dve kola, prodava nejaky DB brakes, ktery vydrzej daleko vice. http://www.putoline.com/en/ tady je stranka na ty oleje. je to vivinuto hlavne pro motorky co maj spolecnou napln pro motor a prevodovku, kvuli spojce je delan na takovy teploty. co se tyce specifikace api a podobny normy,tak to splnuju co udava vyrobce,akorat ta letni teplota 60 nesedi,ale toho bych se nebal. hlavne cena 250 za litr je luxus jen diky tomu,ze to odebira ve 100litrovejch sudech.

Odesláno

Scratch:tobě budou stačit 100% ty pilot road 2..jestli seženeš levněji ty dunlopy vem je..nájezd by měl být +- stejný..pak už jen záleži přilnavost ke značce:D

oni:destičky goldfren bych si taky nekoupil:D

jestli s tím olejem má zkušenosti tak ho tam nalej...asi to nijak nepoznáš jestli je ok nebo ne...a myslím 250 za litr není výhra..:cool:

já liju co doporučuje výrobce...:mrk

Odesláno

na aute mam nejradsi goodyear F1, ale mel jsem i michelin, pirelli a dunlop, se vsema spokojenost :)

Odesláno

uz mam PR2 s dopravou 5,7

PR3 jsem nasel nejlevnejsi snad za 6,8 bez dopravy, nebo v pocernicich 7,1, tak jsem sel do tech PR2 :)

Odesláno

na pipercross mi nejak nezbyvaji penize, ale pri 15000 mam menit filtr, coz je za 3000 km, to bude dobry duvod poridit pipercross, vidim to na srpen :), hod mi pak link :)

laka me ten remus v bikercrownu :)

na me ma zatim kroutaku dost :DDD

Odesláno

cena uchazejici :)

ale fotka jina, ja mam filtr kulaty :/

s ladakem bych musel jit na serizeni karbecu, no uvidime, jak mi to bude jezdit :D

Odesláno

urcite se zacne filtrem, pak me moc lakaji svody a vyfuk remus, a dynojet je tim padem povinnosti, ale jak jsem psal, na to nemam zkusenosti, zatim bohate staci vykon, co je v zakladu :)

Odesláno

dobrmik: to já bych to radši prodal a koupil něco jiného... kor u Horneta - koupím devítku a mám to bez starostí. A takový nárůst výkonu a krouťáku budeš u šestky těžko honit. Kor když začneš, tak přijde spojka, brzdy, podvozek... ;)

Btw osobně by mi na motorku mohly jen 3 typy výfuků kromě série - Akrap, Leoš a Yoshi roura :) Další laďáky stylem kuchnem a ono to nějak pojede... :D

U karburátorů přetryskování snad poznat půjde, je to celkem jednoduché. Do výfuku bych se bez brzdy moc nepouštěl - leda mít komplet sadu, kterou někteří prodejci (viz výše) doporučují a přidávají grafy z brzd pro konkrétní motorky...

Osobně bych dal max Pipercross, Dynojet nebo podobnou sadu a doladil směs s colortune...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...