Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dal jsem za 3 ale ne z respektu ale ze strachu jelikož (a tady jsem váhal mezi 1 a 3) většina z nich jsou hovada ... Nebo možná ne v tom případě se Ti slušní okolo mě zatím moc neproháněli. Vadí mi jejich hluk, vadí mi jejich podjíždění/předjíždění/vjíždění prostředkem do kolon (dnes to jeden udělal na Průmyslovce a divil se kroutil hlavou že ho VW Touareg chce zablokovat) .. A last but not least za to jak se často chovají k nám plechovkářům nemají nárok si na něco ještě stěžovat. Bohužel těch pár (možná 10, možná 20) procent slušnějších doplácí na chování zbytku .. HOWGH

Odesláno

Neblbni:Dkup si jen třeba malýho skůtra a budeš jezdit mezi kolonama taky:D Jde asi o zvyk,ale já bych u vás do auta asi vlez jen v mrazech.

Odesláno
Neblbni:Dkup si jen třeba malýho skůtra a budeš jezdit mezi kolonama taky:D Jde asi o zvyk,ale já bych u vás do auta asi vlez jen v mrazech.

Změní se podmínky změní se myšlení .. tomu bych věřil .. ale pochopte vy co jezdíte na motorce že když my v autech si tu kolonu musíme vystát mohli byste také :) A když se vám nechce nedivte se že se na vás někdo pak ksichtí a v horším případě i zablokuje cestu :) Ale jinak souhlas s tím co už tu padlo - pitomci se najdou všude a i já věřím že je spoustu slušných motorkářů .. Mimochodem :xvul napadá mě že říkat paušálně o motorkářích že jezdí jako prasata je stejný nonsens jako říkat o všech Cikánech že kradou a zneužívají soc.systém - ANO, mnoho jich takových jistě je ale ne všichni a stejně máme sklon házet všechny do jednoho pytle .. :nevim

Odesláno
to punkac-Burgman 400 skvělá věc,hlavně ve městě.Moje předchozí motorka,parádní úložnej prostor,zbalíš se v poho na dovolenou pod sedlo.Jen tě ostatní motorkáři budou považovat za trochu divnýho:D

Nechci bejt úplnej motorkář :D Chci něco co mě odveze do rachoty. Po vejletech po keškách a není to úplný hlemýžď. Díky za potvrzení tipu :papa

Odesláno

Tohle neberu:)Kdybysme stáli taky v koloně,a bylo nás víc,tak jen tu kolonu prodlužujeme-beru jako extrém,u nás tolik motorek nejezdí.Takhle se protáhneme a než zařadí první auto 1.,tak jsme pryč:D

Odesláno
Já tu nefňukám, jak jsem utlačovanej, já chtěl jen slyšet názor také z druhý strany.

K anketě: Je jasný, že tam nebudu dávat enduráky, který jezdí v lese. Ale vždycky se nadává na ty \"magory co jezdí jak hovada\", tak jsem myslel že pochopíte supersporty

:cool:

A když nemám supersport a jezdím jako prase? :mrk:D

Odesláno

Mě tady nejvíc vadí hovada v BMW, Audi apod. protože ti to, co dělají hovada motorkáři jen za hezkého počásí, tak oni to dělají po celý rok:)

Odesláno

Změní se podmínky změní se myšlení .. tomu bych věřil .. ale pochopte vy co jezdíte na motorce že když my v autech si tu kolonu musíme vystát mohli byste také :) A když se vám nechce nedivte se že se na vás někdo pak ksichtí a v horším případě i zablokuje cestu :) Ale jinak souhlas s tím co už tu padlo - pitomci se najdou všude a i já věřím že je spoustu slušných motorkářů .. Mimochodem :xvul napadá mě že říkat paušálně o motorkářích že jezdí jako prasata je stejný nonsens jako říkat o všech Cikánech že kradou a zneužívají soc.systém - ANO, mnoho jich takových jistě je ale ne všichni a stejně máme sklon házet všechny do jednoho pytle .. :nevim

musim s tebou nesouhlasit, to ze projizdime kolonu, abychom tam stat nemuseli, musi vadit jenom kretenum a zavistivcum za volantem. Tou kolonou projizdime pomalu a to ze lidi necumi do zrcatek je bohuzel fakt, proto se lidi kolikrat leknou..... Kdyz me nekdo zablokuje, objedu ho jinudy. To ze se v tomto pripade nedekuje, je zpusobeno tim, ze motorka pri male rychlosti je pomerne dost blbe ovladatelna, tudiz jet kolonu se zvednutou rukou, nebo nohou, je blbost, a jsme opet u te motoskoly.....

A co rikate na jezdeni odstavnymi pruhy na jizni spojce, dalnici D1, treba u Pruhonic, projede se pumpou a hura, usetreno 600 metru kolony..... a kdo to dela? Ano, velmi spravne ridici aut, a ani si ty hovada neuvedomi, ze kdyby potrebovali projet hasici a zachranka, tak uz neni kam uhnout, takze kazdy at zacne nejdriv u sebe :)

Odesláno

to me pochopitelne mrzi, ale myslel jsem to predevsim na ty lidi v audinach, pokud by me ale kdokoli schvalne blokoval, jak na motorce, tak v aute, tak si to proste o nem myslet budu, ale to neber osobne. Takze promin Stibto, nemyslim si to o tobe :)

ale taky nikomu asi neni moc prijemny, kdyz jede za traktorem na uzke silnici a pokud on neuhne, tak ho nepredjedes. Nerikej mi, ze pokojne jedes za nim a nepomyslis na to, ze tam ten traktor musel vjet zrovna ted a proc ti neuhne?

Vetsinou ty traktoristi uhnou, nebo pro jine - omezi pravo sve jizdy a tak by to melo byt i u ostatnich.

Melo by to byt o respektu lidi mezi sebou, ale v praxi to je tak, ze ja mam audi, a ty se proste treba poser, ale me nepredjedes....

jak se rika, necin jinym to, co samotnemu je ti neprijemne. A neznam jedineho ridice, ktery by chtel stat v kolonach, nebo jet 8 km za smradlavym traktorem nebo prelozenou Avii. Neznam.....

[upravil dne 30/3/2011 07:23 Scratch]

Odesláno

Scratch : dobre teda nebudu to brat osobne ale priznam se ze nekdy mam chut blokovat ale ne motorkare jelikoz vim ze kdyby to do me naboril muze se klidne zabit to si nelajsnu. Spis me to pokousi kdyz je nekde kolona ktera se pokojne posouva a nejakej vychcanek to zkousi predjet nebo podjet (v aute) ale to uz se tu resilo jinde :) Kazdopadne si myslim,ze kdyby vsichni motorkari dodrzovali pravidla provozu tak jako je dodrzuje vetsina automobilistu neni duvod nikoho blokovat, nikoho omezovat na pravech ... a na neco si pak stezovat a bulet :):papa

Odesláno

tak jsem si to tu pročet a je to vlákno dost o ničem,tady nadáváte na motorkáře kterej vás v koloně předjíždí a na okresce zato trochu vezme,ale to že celej rok lidi v autech jezděj jak hovada jsou k sobě bezohlední to už je v pořádku,takovýhle diskuze mam s našima co jsem si koupil první motorku,prostě je to každýho věc každej se rozhoduje jak bude jezdit a s tim hold nikdo nic neudělá. A tím že když vás chce někdo předjet at na moto nebo v autě a vy najedete na čáru tak nejste o nic lepší než on. Taky ten kdo nikdy nejel na motorce a má řeči že předjížděj na nesmyslnejch místech je taky o ničem,bere to jen z pohledu řidiče auta, ale jak je tady napsaný tak prostě motorka zrychlý v mžiku a ten kdo na ní jede by to měl mít v hlavě srovnaný a vědět co si může dovolit a brát ohledy

Odesláno
motorka zrychlý v mžiku a ten kdo na ní jede by to měl mít v hlavě srovnaný a vědět co si může dovolit a brát ohledy

a když nemá a nebere ??.... ;):papa ..o tomhle je asi to vlákno, ne ? (mimojiné)

Odesláno

Stibto

Aj tak nechapem. Nezda sa ti nazor troska blby ? Jako cakam ja, tak musia proste vsetci, lebo ja cakam ... Toto je presne o tom, ako sa pisalo, ze je to blba zavist ... Ja na motorke prechadzim kolonama az dopredu. Prechadzim je v pripade, ze je ulicka medzi auti dostatecne velka, a viem, ze nenaskoci zelena ked budem vprostriedku kolony. Ked pridem dopredu, tak tam hodim jednotku, a cakam, a jakmile padne oranzova, uz ma neni ... Nikoho tym neblokujem, ani neohrozujem, a maju uplne v pohode volnu cestu.

Ale stale su tu zavistlivci, ktory proste zdielaju nazor, ja mam auto, ja musim cakat, tak musia cakat aj ony. Moja otazka: Čo máš s toho, keď ten motorkár kolónu počká s tebou ? Nič ... Možno akurát tak to, že o jedno osobni auto prejde cez ktižovatku menej, nakolko jeho miesto zoberie motorkar :)

A prosím, nic nevhovorte že vetšina aut, dodržuje predpisy :) Vetšina aut, je tak či tak nedodržuje. Minuly tyden sem vyskoušel jet mestem predpisanou 50km/h, a mimo mesta 90km/h, byl sem ten nejpomalejsi vodic, a nektery me predbiehaly dost agresivne, lebo som preste jel pomalu ... :) Když se vracím s BA, a na dálnici jedu 110 tkou, tak sem najpomalší vracajíci sa človek :D Dobehnu leda tak kamion, a minule se mi podarilo dobehnut 1 felicii :) (pritom momnetlane je povolena rychlost na tomhle useku prave tech 110)

Auta porušujou rychlost a kopu jinych veci velmi často, tak bych to neškatulkoval tak, že chudaci v autech jezdi skoro všetci podla pravidiel, a hovada na motorkach jazdia skoro vsetci jak pirati :)

Odesláno

Lubk0, neda se nez souhlasit, hezky napsano :)

druha vec, a to si ridici aut taky neuvedomuji, ze motorka nema klimu a cekat na svetlech byt 1 minutu je pekny parak, uz ve 24 stupnich celsia, coz ovsem neni duvod pro protahovani se kolonou, ale nikdo se proste nechce potit, tak chce tento cas zkratit na minimum :)

Moje zazitky dneska z motoskoly:

Byl jsem strasne prekvapen, kdyz jsem se snazil vyjet na hlavni na zizkove a zastavila mi dodavka a klidne pockala 5 vterin, nez se mi podarilo se rozjet :D, ale fascinuje me, jak clovek, ktery ma na sobe vestu s napisem L, je na motorce vydan k dispozici vsem ridicum osobaku. Dneska mi to poprve chciplo na krizovatce uvalska x cernokostelecka, vsichni se mohli posrat a utroubit, chapu je. Ale ze me nikdo nepusti najet z pripojovaciho pruhu do prubezneho, to uz je i na me fakt moc....asi strasny problem na dve vteriny sundat nohu z plynu....

Odesláno

georgegg> teda nic proti, ale střílíš to tam jak se ti zlíbí, kde je ideální stopa? :D Kolikrát v půlce zatáčky zjistíš, že jsi rychlý atd... no ;):ticho

Scratch> už jsi začal? super :potlesk hlavně opatrně ;)

Odesláno

to mi bylo 21 a tohle moje první silná motorka takže to nebylo úplně ono:D, ted bych to dával už dával líp jenže jak se zdá tak čekám rodinu a to bude s ježděním konec, nebo maximálně když se někdy občas vypařím, přítelkyně nezdílý tenhle druh zábavy se mnou:roll

Ale každej nějak začínal, byl jsem vyplácanej z toho jak to krásně zrychluje a kolikrát jsem to tam poslal a následně si uvědomil že to tak asi nepujde, to víš v motoškole jsme si ty rychlosti moc neužili, i když občas chtěl taky vidět jak se zachováme ve vyšší rychlosti ale to bylo tak do 120km/h

Jezděte s rozvahou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...