Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/237434-kamera-zachytila-dramatickou-zachranu-horiciho-motorkare.html

dekuji vsem amikum, kteri nevahali a pomohli, cesi by jen cumeli a meli blby kecy, ze motorkar jel jako prase......

jsem rad, ze dloho ridim auto, protoze ty prasarny, ktery potkaly dnes me, bych bez zkusenosti za volantem tezko uhasil :(

aneb: kdyz v 90 vlitnu do vesnice, brzdim na 50 a jedu 50 a frajer na me kouka, vlitne mi z vedlejsi silnice pred masinu, a kdyz ho mijim (brzdit nemelo smysl - za mnou kamion), tak mi ukazuje fakace.....co na to rict? Chciplej dehet v audine a za volantem dvacetilety kluk, na kafe jsem nezastavil, zboural bych pumpu....

Scratch

[upravil dne 27/6/11 23:35 Miss Scratch]

Odesláno

tak bacha na sutry a na kopecky, co neubrzdis, to taky boli :D

kamos predloni vlitnul na bruslich do kukuricnyho pole, a byl sedrenej docela dost, a to je skoro rovina, no kokos :D:D

Odesláno

To co popisuješ scratchi není nic výmečného, stává se mi to skoro deně kdy díky nějakému idiotovy musím jít fest na brzdy. S oblibou u českých řidičů je to odbočování bez blinkru,náhlé a bezdůvodné vybočování z pruhu a tebou zmiňovaná situace je taky na dením pořádku.

Doporučuju pořídit kamerku na moto,v případě nehody to může být neocenitelný pomocník.

Odesláno

Tak co ? Dneska je aspom tu na Slovensku štátnej svátek, a je venku nádherný sluníčko :) Jedete nekam ?

Akurát se balím, a vyrážim to projet zase na chatu :P

• O 10 let později...
Odesláno

3 prispevky vejs ma Subin slusny podpis, uz v roce 2018, kdy tu naposledy byl.... presto aktualni. No a zitra nebo nekam jinam, kdyz to najdu, hodim nejaky fotky a popis Intrace :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...