bubakkaja Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Potrebuju pomoct znamy si v garazi chtel vymenit rozvodak na 406 2.2i.Ale kdyz shodil spodni remenici tak se mu to pootocilo na klice a je z toho hotovy.Je nejaka ryska nebo nejaka dira na ktere se aretuje spodek.Jak je treba na 2.0 hdi nad starterem?? Citovat
straki007 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Ahoj...........co ten motor for you !!!!!!!!! Na remenici je jakoby vybrani a tam by mel jit 8 vrtak myslim.Postaveni kliky je u toho motoru v pulce zdvihu pistu(tzn vsechn pisty cca v pulce) klinek vodorovne. A kdyz je to novejsi model tak zezadu jak je dlouha poloos tak tam je obrovska dira cca 5cm prumer.Mysllim ze tam das 22 klic orech a v nem zalozeny zhruba veprostred vrtak 6mm a nastavit to aby dira ze setrvaku byla uprostred te velke na prevodovce.Jinak je na to pripravek.... Citovat
bubakkaja Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Ale to ze je na remenici vybrani mi nepomuze kdyz to nema klinek a vuci klice se muze pootocit ne?No on to prave mel v Peugeotu tady v Ostrave a tam mu rekli ze to neumi jestli jak ja to budu delat by se jejich mechanik nemohl kouknout jak to delam.Ja ted delal 407mu s dvoulitrem a ten zapich pro klinek nebyl vodorovne.Ani na remenici nic nebylo jen u velke poloosy byla velka dira. Jinak ten motor mi nakonec dovezl MichaelCoupe az ke mne. [upravil dne 26.3.11 08:16 AM bubakkaja] Citovat
straki007 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 No a ta velka dira to je ono.....jak jsem psal. Citovat
bubakkaja Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Hmm tak to je sila ale je divne ze si s tim nevedeli rady v original servise Peugeot. Jen tak mimochodem kdy budes delat dalsi staci abychom uz dodelali tu moji popelnici?? Citovat
straki007 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Tak asi maji noveho mechanika :D:D Pojedu pristi tyden.........pisni mi prosim sms at mam cislo(dlouho by jsem ho hledal) Citovat
bubakkaja Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Jasne zřejmě slušnej oddíl. Máš sms. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.