Milan134 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Zaujímavé to čierne logo vzadu,tiež mám bielu v kombinácii s čiernou mýslim že jedna z naj kombinácii vobec,ale v predu to tvoje logo nieje teraz pomaly ani viediet:bojim To jedine tú mrežu zase na bielo alebo strieborno:) Citovat
DanHal Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 DanHal - mám ji, zrovna teď je u lakýrníka, bude potřeba asi i překitovat, jsou tam škrábance. V pondělí - středa bych ji měl mít doma hotovou . Když už jsme u toho - nevíte čím jí přidělat? Četl jsem, že nejlepší je lepidlo na skla, díkes. jsem zvědav Citovat
Frozz Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 JE MI 20!!!! jupííííííí K narozkám si nadělím téměř kompletní autokosmetiku, a křídlo snad bude do pátku hotové :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
pipistrel Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 gratulirujem. este rok a budes dospely Citovat
Frozz Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 Děkuji. Stříška doma!! . Stříkání + kit = 2000Kč (dobrá cena, normálně 2500+) Teď jen vybrat pořádný lepidlo a nalepit. Otázka: lepili jste to doma nebo jste si to nechali udělat u někoho, kdo to umí? Já vím, asi na tom není nic těžkýho, ale podělat se dá všechno Citovat
hYena Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Lepit doma,.. Kup si MAMUTA, je to podobné silikonu.. Ale bacha, co jednou přilepíš mamutem, nesundáš.. To je mazec, co to umí všechno slepit, věř mi... Mamka dělá v barvy-laky a chodí za ní borci, že si s tím lepí křídla na autech a nárazníky.. Prodává se v několika odstínech. Seženeš ho v různých baleních, nejlevnější kolem 90kč. Doporučuju,... A přidávám se ke gratulaci, vítej mezi starýma, teď to bude jen a jen horší klouby bolet budou, záda... [upravil dne 7/7/11 18:48 hYena] Citovat
Frozz Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Díky moc, tohle je ono? http://www.echemie.cz/lepidlo-mamut-glue jiny odkaz http://www.tepelna-izolace.cz/mamut-glue-high-tack-lepidlo.html Citovat
Qcko Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Mozem potvrdit, mamut je brutalita, lepili sme s nim zasuvky na sklobeton a drzi to ako cert uz 6 rokov Citovat
hYena Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Ano, to je ono... Přečti si někde o tom více, nebo na YouTube jestli něco bude.. Opravdu, tohle je ultra-super-mega lepidlo :-) Musíš být opatrný, jak to nalepíš. Samozřejmě to půjde dolů, když budeš chtít, ale určitě musíš počítat s tím, že když by jsi to teda někdy chtěl dolů, půjde to i s lakem, poškrábeš to... Je to fakt strašně silné a výborné lepidlo. Hlavně bacha na ruce, je to svinstvo, když se ti to dostane za nehty, tak to nevydrhneš a týden to tam budeš mít. Citovat
Frozz Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Díky. Nakoupeno, tak zítra se bude asi lepit. Ještě otázečka - prý se má prý dosedací plocha křídla trochu zdrsnit, je to vůbec potřeba když je to tak extra silný lepidlo? Jak rychle to zasychá? Jde mi to, že když to připlácnu, tak se mi to lepidlo může po stranách trochu vytlačit, tak abych to stihnul bez problému hned utřít. Lepidlo + barva na přední chrom rámeček, půjde do černý, bude to paráda, prostě agresivní černý předek. Nejde mi o to, že ten znak zanikne, to je účel: Citovat
hYena Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Co se mamuta týče... nedávej ho tam hodně, stačí fakt jen malé puntíky, jako lentilky :-) a nemusíš nic brousit, jen povrch odmasti. Mě jednou jeden zmetek utrhl lvíčka na kufru, tak jsem ho vzal (byl zlomený takový ten kolík), kápl trochu mamuta a prostě nejde ani za boha sundat... Citovat
Frozz Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 A jak rychle zasychá? Stihnu ho případně utřít kdyby se náhodou dostalo mimo dosedací plochu? Radši se zeptám, fakt si nechci zničit úplně novej lak Citovat
pipistrel Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 frozzi a keby si to vyskusas na niecom inom predtym? Citovat
hYena Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Okamžitá fixace, vytvrdnutí do cca 24hodin.. Přiložíš, někdo ti to podrží a mezitím utřeš přebytek, ale neboj, lak to nepoškodí... Jen se to hůře utírá. A až budeš otvírat to lepidlo, tak si udělej větší díru, je to husté lepidlo... A ještě s tím utíráním, mě to šlo nejlépe navlhčeným papírovým ubrouskem, a podobně, nic těžkého... Citovat
Buback Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Vsecko nej a jezdi opatrne at se dozijes aspon dvojnasobku Citovat
Frozz Odesláno 10. červenec 2011 Autor Odesláno 10. červenec 2011 Vsecko nej a jezdi opatrne at se dozijes aspon dvojnasobku Díky moc, no nejsem blbec a nejezdím jak prase, i když mám rád sportovnější jízdu i vzhledem k tomu, že mám jen 1.4. Rád bych se dožil i víc jak 40 :papa [upravil dne 10/7/11 14:55 Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 No tak dneska jsem se pustil do stříkání rámečku u předního znaku, vše jsem zakryl, takže zase obroušení -> odmaštění -> základ -> barva. Upřímně moc se to nepovedlo, stříkat je to hrozně těžký (blbý tvar), už se mi i trochu odlupuje ta barva na lvíčkovi, a jak jsem stříkal, tak jsem omylem stříknul i místa okolo znaku, tak jsem vzal rychle tech. benzin a snažil se to vyčistit, šlo to, ale na některých místech zespoda (kde to není moc vidět, ale zblízka ano) to už prostě nešlo. A navíc jsem si naokraji, nechápu jak, zřejmě škrábul až pod lak, takže tam mám 2 černý \"flíčky\". Jsem opradu hodně nasranej A UŽ NIC NESTŘÍKÁM SÁM!! JE TO NA NIC !!!!!! :bojim:blicismajlik:ticho:bacha Takže přemýšlím co teď, ale na 100% koupím znak úplně nový a půjde k lakýrníkovi, protože tohle nemá cenu, i když postup stříkání jsem dodržel. Takže moje zpráva pro všechny kdo budou chtít něco podobného stříkat doma - VYS*RTE se na to a dejte to profikovi. Chjo ty 2 odřená místa mi fakt vadí :( Zřejmě ta černá MOTIP barva jak se přilepila, tak s sebou vzala i tu barvu z karoserky, ale i tak je to divný. Ještě že to není moc vidět, ale i tak mě to hodně sere. [upravil dne 11/7/11 16:35 Frozz] Citovat
Stráňa Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 škoda, že se nepovedlo na druhou stranu chybama se člověk učí.....jj stříkání to je věda:D a chce to hlavně praxi, tak at se dál vše daří Citovat
pipistrel Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 presne ako pise strana clovek sa uci na svojich chybach. frozzi nenechaj sa odradit a skusaj dalej. skusaj mimo auta a urcite to dostanes do ruky a kridlo ako? [upravil dne 11/7/11 19:12 pipistrel] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.