Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové mám na Vás dotaz chci zaměnit originál rádio,které mě nenadchlo v mé 307 za jiné od Pioneeru bude to sedět ,když přepojím jen konektory,nebude rádio pípat.V originálu je nahrán VIN auta.Na novém rádiu jsou klasické euro konektory.

Repro konektor asi sedět bude tam nebude problém ,ale u napájecího by mohl nastat problém,třeba to bude vypínat nebo tak nějak.Nevím jestli nebude potřeba natáhnout nový přívod pro napájení rádia.

Díky za případnou radu.:super

Odesláno

pípat ti určitě nebude, já když kupoval rádio tak k němu byly i redukce. Jedinej problém nastal s tím že rádio nedrželo pamět po vypnutí a vypínalo se po vypnutí klíčku, takže se podle schématu který bylo taky součástí balení přehodili dva kabely a rádio funguje jak má

Odesláno

ted už nevím, myslím že se přehazoval žlutej a hnědej:myslim, uvidíš třeba ti to bude fungovat bez přehození, ale já musel přehodit stálejch 12V aby to drželo pamět i po vypnutí, to uvidíš podle schámatu

Odesláno

Tak vytáhnul jsem originál rádio z 307 (RD3) a zjistil jsem,že tam nejsou ISO konektory pro připojení nového rádia jiné značky,co teď s tím :myslim.Existuje nějaká redukce z pežoťácké koncovky na ISO aniž bych musel stříhat kabeláž,to řešit nechci:bojim. Díky všem za radu,to laborování je děs.Rádio koupené a nemůžu ho připojit :bacha

Odesláno

Tento ISO konektor mám na tom nově koupeném rádiu,ale originál v pěžotu 307 je jiný menší vypadá jako MINI ISO nebo co,kde je rádio origo RD3.Potřebuju pořešit propojku z originál konektoru pežot do ISO co má nově kopené rádio.Myslel jsem si teda,že to bude jednodušší,ale není :myslim

mali by vyzerať takto
Odesláno

Aha, takže ty konektory tam ale jsou. Máš tam dva základní ISO - napájení, ovládání a druhý je repro. Na miniISO se vykašli. Na tom by tak mohl být připojen CD changer.Tak by to mělo jít.

Odesláno

No mě se ty na tom rádiu zdají menší než klasické ISO,musím to asi odpojit a vyzkoušet nějak to od pohledu zkresluje :nevim

Aha, takže ty konektory tam ale jsou. Máš tam dva základní ISO - napájení, ovládání a druhý je repro. Na miniISO se vykašli. Na tom by tak mohl být připojen CD changer.Tak by to mělo jít.

[upravil dne 25/3/11 19:01 Hruška 307]

Odesláno

Jo ok to přepojení jsem se dočetl v manuálu co je u rádia ;)

Jj, zkus. Možná bude problém s napájením, že nebude držet paměti. Někdy bývá přehozen stálý + pro paměti a + po zapnutí klíčku.
Odesláno

Tak pánové díky za rady,nové rádio už jede byly tam opravdu origo ISO konektory ,tak že to páslo jsem rád :super

Ještě pořeším napájení,aby při vypnutém klíčku rádio hrálo,ale to už je hračka :papa

Odesláno

A máš v tom autě ovládání na volantu?? funguje ti s novým rádiem?? Nebo víte někdo jestli to funguje? na co je tam ten 3konektor? určitě bude na display ale nevim jestli i na ovládání pod volantem.

Děkuji

Odesláno

Ovládání pod volantem mám a s novým rádiem nefunguje a ani zobrazení na displeji moc to nepotřebuju řešit.Při prodeji bych tam zase hodil origo.Fungovalo by to kdybych tam dal spešl redukci ,která existuje,ale za 2 tis. na to prdím.Jinak ten třetí konektor je pro ovládání CD měniče a zároveň dispeje a ten taky v autě mám,ale odpojil jsem ho.Pravda je,že ty origo rádia jsou o ničem.:bojim

A máš v tom autě ovládání na volantu?? funguje ti s novým rádiem?? Nebo víte někdo jestli to funguje? na co je tam ten 3konektor? určitě bude na display ale nevim jestli i na ovládání pod volantem.

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...