Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl jsem ho taky vyměnit ale jak tak plyne čas tak se mi tam líbí a zvykl jsem si i nato ovládání pod volantem. akorád mi tam chybělo USB a připojení k telefonu nebo MP3. ale to jsem vyřešil FM transmitrem. je to šikovný. akorád cd s mp3 tam nedam a tich mam nejvíc:-( ale časem bych chtěl rádio s dvd a výklopným displejem tak se budu muset ptát aby ovládání fungovalo.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

zdarec, muzes mi prosim napsat typ redukce kterou potrebujes na to aby ti po zapojeni noveho radia fungovalo ovladani pod volantem a zobrazovani na displeji. dekuji

Ovládání pod volantem mám a s novým rádiem nefunguje a ani zobrazení na displeji moc to nepotřebuju řešit.Při prodeji bych tam zase hodil origo.Fungovalo by to kdybych tam dal spešl redukci ,která existuje,ale za 2 tis. na to prdím.Jinak ten třetí konektor je pro ovládání CD měniče a zároveň dispeje a ten taky v autě mám,ale odpojil jsem ho.Pravda je,že ty origo rádia jsou o ničem.:bojim

A máš v tom autě ovládání na volantu?? funguje ti s novým rádiem?? Nebo víte někdo jestli to funguje? na co je tam ten 3konektor? určitě bude na display ale nevim jestli i na ovládání pod volantem.

Děkuji

[upravil dne 25/7/12 11:32 od Lenochkn]

Odesláno

displej funguje jen se staryma autoradiama sony (myslim jako zobrazeni stanice zbytek funguje vzdy). a redukce na packu se objednava podle roku vyroby auta a podle radia co tam budes davat dopln informace a najdu ti tu co potrebujes

[upravil dne 25/7/12 13:02 od Vítek1]

• O 2 týdny později...
Odesláno

peugeot 307 1,6 16V rv03 a autoradio je Kenwood KDC-BT6141

v specifikaci je uvedeno ze podporuje ovladac na/pod volantem, je to zvlast kabel.

displej funguje jen se staryma autoradiama sony (myslim jako zobrazeni stanice zbytek funguje vzdy). a redukce na packu se objednava podle roku vyroby auta a podle radia co tam budes davat dopln informace a najdu ti tu co potrebujes

[upravil dne 25/7/12 13:02 od Vítek1]

post-46012-14109626069287_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...