Ondra666 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 chtěl jsem ho taky vyměnit ale jak tak plyne čas tak se mi tam líbí a zvykl jsem si i nato ovládání pod volantem. akorád mi tam chybělo USB a připojení k telefonu nebo MP3. ale to jsem vyřešil FM transmitrem. je to šikovný. akorád cd s mp3 tam nedam a tich mam nejvíc:-( ale časem bych chtěl rádio s dvd a výklopným displejem tak se budu muset ptát aby ovládání fungovalo. Citovat
Milan134 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 A nepoužili ste ani takéto niečo? http://www.soundcar.sk/ramiky-pre-autoradia/ramcek-radia-citroen-c2-c3-c4-peugeot-307.html Já tam mám 1din radio a lieta to v tom otvore Citovat
Lenochkn Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 zdarec, muzes mi prosim napsat typ redukce kterou potrebujes na to aby ti po zapojeni noveho radia fungovalo ovladani pod volantem a zobrazovani na displeji. dekuji Ovládání pod volantem mám a s novým rádiem nefunguje a ani zobrazení na displeji moc to nepotřebuju řešit.Při prodeji bych tam zase hodil origo.Fungovalo by to kdybych tam dal spešl redukci ,která existuje,ale za 2 tis. na to prdím.Jinak ten třetí konektor je pro ovládání CD měniče a zároveň dispeje a ten taky v autě mám,ale odpojil jsem ho.Pravda je,že ty origo rádia jsou o ničem. A máš v tom autě ovládání na volantu?? funguje ti s novým rádiem?? Nebo víte někdo jestli to funguje? na co je tam ten 3konektor? určitě bude na display ale nevim jestli i na ovládání pod volantem. Děkuji [upravil dne 25/7/12 11:32 od Lenochkn] Citovat
Vítek1 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 displej funguje jen se staryma autoradiama sony (myslim jako zobrazeni stanice zbytek funguje vzdy). a redukce na packu se objednava podle roku vyroby auta a podle radia co tam budes davat dopln informace a najdu ti tu co potrebujes [upravil dne 25/7/12 13:02 od Vítek1] Citovat
Lenochkn Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 peugeot 307 1,6 16V rv03 a autoradio je Kenwood KDC-BT6141 v specifikaci je uvedeno ze podporuje ovladac na/pod volantem, je to zvlast kabel. displej funguje jen se staryma autoradiama sony (myslim jako zobrazeni stanice zbytek funguje vzdy). a redukce na packu se objednava podle roku vyroby auta a podle radia co tam budes davat dopln informace a najdu ti tu co potrebujes [upravil dne 25/7/12 13:02 od Vítek1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.